Σάββας Τουμανίδης: «Πορεία πρωταθλητισμού στο Β` γύρο ο Αετός»

 Σάββας Τουμανίδης: «Πορεία πρωταθλητισμού στο Β` γύρο ο Αετός»

 Στην Αθλητική Πρωινή μίλησε ο Σάββας Τουμανίδης που από τον Γενάρη φοράει τη φανέλα του Αετού Οφρυνίου.

Αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Θέλουμε πρώτα απ` όλα να μας κάνει μια σύγκριση του περσινού πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής όπου με τον ΑΟΚ κέρδισες την άνοδο σε σχέση με το φετινό που το ζεις από το Γενάρη και μετά, φορώντας τη φανέλα του Αετού.

Απάντηση: Πέρσι ο ΑΟΚ είχε μοναδικό στόχο την άνοδο.

Παίζαμε σε όλα τα παιχνίδια με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε. Το επίπεδο ήταν ένα κλικ καλύτερο από το φετινό. Είχαμε μεγάλο ανταγωνισμό με το Νέστο.

Φέτος ο Αετός στο Β` γύρο έκανε μια αξιόλογη πορεία, μπορείς να τη μεταφράσεις και σε πορεία πρωταθλητισμού.  Κέρδισε αρκετά ματς και έκανε μόνο δυο ήττες. Σε επίπεδο δουλειάς και νοοτροπίας ο Αετός είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Ερώτηση: Απλά φέτος ξεχώρισε νωρίς το φαβορί, που ήταν ο Πανσερραϊκός.

Απάντηση: Ξεχώρισε πολύ νωρίς γιατί δεν υπήρχαν και άλλες ομάδες που είχαν στόχο την άνοδο. Μόνο ο Πανσερραϊκός είχε αυτή τη σκέψη.

Ερώτηση: Τι κλίμα συνάντησες στον Αετό;

Απάντηση: Μια χαρά. Όταν πήγα εγώ ήρθε ο καινούριος προπονητής και όλοι θέλανε να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν.  Το κλίμα μεταξύ προπονητή, παικτών, διοίκησης είναι άψογο.

Ερώτηση: Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο μήπως σας έβγαλε έξω από ένα βασικό στόχο;

Απάντηση: Εντάξει το Κύπελλο είναι ένας στόχος και είναι καλό να προχωράς. Βασικός όμως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή όμως που έχουμε σωθεί και είμαστε μέσα στην τετράδα που ήταν ένας στόχος, θα είναι καλό να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο.

Ερώτηση: Έφυγες με κάποια πικρία από τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Εντάξεις δε είχα χρόνο συμμετοχής στο πρώτο εξάμηνο. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής που θέλω να μένω χωρίς δράση. Ήθελα να πάω κάπου και να παίξω.

Έδειξε ενδιαφέρον η ομάδα, ο κ. Μαγκαφίνης ενδιαφέρθηκε για μένα όπως και ο πρόεδρος ο κ. Λαμπίδης, οπότε επέλεξα τον Αετό.

Ερώτηση: Είναι μια συνεργασία που θα κρατήσει και του χρόνου η είναι νωρίς να το πούμε ακόμη;

Απάντηση: Είναι νωρίς.

Από τον ΑΟΚ έφυγα σαν δανεικός. Είναι νωρίς να πάρω αποφάσεις. Θα δείξει…

Διαβάστε επίσης