• 17 Μαΐου 2024,

Σε αναζήτηση αεροπορικών σχημάτων ο Π. Γεωργιάδης

 Σε αναζήτηση αεροπορικών σχημάτων ο Π. Γεωργιάδης

Ο οργανωτικός διευθυντής του Kavala AirSea Show Παναγιώτης Γεωργιάδης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για τη διοργάνωση του γεγονότος, αφού η προετοιμασία φέτος καθυστέρησε σημαντικά. Στις αρχές του μήνα έλαβε το πράσινο φως από τους τοπικούς φορείς κι έκτοτε βρίσκεται μπροστά από ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, αποστέλλοντας διαρκώς ηλεκτρονικά μηνύματα, κυρίως αναζητώντας τα αεροπορικά σχήματα που θα πετάξουν πάνω από την Καβάλα και τη Νέα Πέραμο κατά τη φετινή τριήμερη διοργάνωση.

Οι αποστολές των μηνυμάτων έχουν γίνει ήδη, θετική είναι η αλληλογραφία που εξελίσσεται χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια οριστική απάντηση. Στόχος του Παναγιώτη Γεωργιάδη είναι να επαναλάβει σε αριθμητικό επίπεδο τις περσινές συμμετοχές, δηλαδή στο σόου να μετέχουν επτά διαφορετικές ομάδες και περίπου είκοσι εναέρια μέσα.

Φέτος το Kavala AirSea Show απευθύνεται στο γνωστό γκρουπ από τη Σαουδική Αραβία. Είχε εμφανιστεί στη διοργάνωση του 2014 και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Όλοι θυμούνται τα πράσινα – λευκά αεροπλάνα που είχαν συμμετάσχει στο γεγονός χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Τα έξοδα συμμετοχής τους είχε πληρώσει το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης ακολουθεί τον ίδιο τρόπο. Απευθύνθηκε στο κράτος της Σαουδικής Αραβίας μέσω της πρεσβείας του στην Αθήνα. Οι συζητήσεις και η αλληλογραφία συνεχίζεται κι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Σε γενικές γραμμές με όλες τις αεροπορικές ομάδες οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Στις αρχές του Μάρτη ο Π. Γεωργιάδης θα ταξιδέψει στην Αμβέρσα προκειμένου να λάβει μέρος στο ετήσιο συνέδριο του ευρωπαϊκού συμβουλίου αεροπορικών σόου.

Επί του παρόντος, ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα προκύψουν οριστικές απαντήσεις και συμφωνίες με τα αεροπορικά σχήματα. Το φετινό Kavala AirSea Show θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου στην Καβάλα, το απόγευμα της Κυριακής 1ης Ιουλίου στη Νέα Πέραμο υπό τη διοργάνωση του δήμου Παγγαίου. Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται επίσης οι έρευνες προκειμένου ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης να μειωθεί μέσω χορηγιών. Οι αρχικές προσπάθειες έχουν εκδηλωθεί κι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

 

Διαβάστε επίσης