• 19 Απριλίου 2024,

Σε εταιρία catering το λαϊκό γλέντι συνοικιακού συλλόγου!

 Σε εταιρία catering το λαϊκό γλέντι συνοικιακού συλλόγου!

Χθες βράδυ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο δάσος της Παναγούδας η καθιερωμένη εκδήλωση- λαϊκό γλέντι από το συνοικιακό σύλλογο της Αγίας Παρασκευής. Μιλώντας το πρωί χθες στην Πρωινή ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου εξήγησε ότι φέτος η προετοιμασία και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης ανατέθηκε σε εταιρεία catering!

Η εταιρεία αυτή είπε ο κύριος Απόστολος Λυκουρίνος, ανέλαβε να προετοιμάσει το φαγητό. Συμπληρωματικά είχε την υποχρέωση να προμηθεύσει την εκδήλωση με καρέκλες και τραπέζια. Υπό άλλες συνθήκες ο σύλλογος θα τα ζητούσε από το δήμο Καβάλας. Όπως είπε ο κ. Λυκουρίνος, ο σύλλογος απευθύνθηκε σε ιδιώτη γνωρίζοντας την πετυχημένη παρουσία του σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις που έγιναν πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Ρόλο έπαιξαν τα προβλήματα που υπήρχαν σε μέλη του συλλόγου.

Πολλοί άνθρωποι φέτος δεν μπορούσαν να αναλάβουν την εθελοντική δουλειά που γίνεται από τα διοικητικά συμβούλια των συνοικιακών συλλόγων σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο κ. Λυκουρίνος ήταν σίγουρος για την επιτυχία της συνεργασίας του συλλόγου με την ιδιωτική εταιρεία catering ενώ ο δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης φάνηκε να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να γίνει με αυτές τις εκδηλώσεις των συνοικιακών και άλλων συλλόγων.

Ο νέος δήμαρχος είπε στην Πρωινή ότι η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου θα δώσει προτεραιότητα στα καθημερινά προβλήματα της πόλης. Άρα όποιος σύλλογος επιθυμεί εξέδρα -τραπέζια οι καρέκλες για τις εκδηλώσεις του θα πρέπει ο ίδιος να τις παραλαμβάνει και να τις μεταφέρει στον τόπο της εκδήλωσης. Ξεκινώντας και παραλαμβάνοντας τον εξοπλισμό από τις αποθήκες και τις εγκαταστάσεις του Δήμου. Αυτό ουσιαστικά γίνονταν το προηγούμενο διάστημα κι ας μην είχε ανακοινωθεί ή οριστικοποιηθεί.

Πρόκειται για ένα καινούργιο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Καβάλας με τους συνοικιακούς συλλόγους, το οποίο οι συνοικιακοί σύλλογοι πρόκειται να συζητήσουν στο καθιερωμένο Φθινοπωρινό τους ραντεβού, που προγραμματίζεται να γίνει στο γραφείο του συλλόγου του Αγίου Κωνσταντίνου την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη.

Διαβάστε επίσης