Συναντήσεις μεγάλων επιχειρήσεων στην φετινή KavalaExpo

 Συναντήσεις μεγάλων επιχειρήσεων στην φετινή KavalaExpo

Στην Κωνσταντινούπολη ήταν τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Μέσω συναντήσεων του καταβλήθηκε προσπάθεια ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών με φορείς της Κωνσταντινούπολης στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας συνάντησης μεγάλων επιχειρήσεων της βαλκανικής.

Αυτή τη συνάντηση θέλει να οριστικοποιήσει το Επιμελητήριο κάτι σαν φόρουμ στη διάρκεια της έκθεσης Καβάλα EXPO 2019. Η έκθεση φέτος είναι κατά μία ημέρα μικρότερη. Ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και τελειώνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει και οι συμμετοχές είναι αυξημένες σε σχέση με πέρσι.

Όπως είπε ο Μάρκος Δέμπας πρόθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι σε συνεργασία με τη ΔΕΘ και τη βοήθεια του κράτους να πραγματοποιήσει θεματικές εκθέσεις ή θεματικά γεγονότα στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Κυριότερος στόχος η έκθεση «Αλιείας και αλιευμάτων». Τον στόχο αυτό ο κ. Δεμπας  γνωστοποίησε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Από τον οποίο ζήτησε βοήθεια και στήριξη. Ο φορέας επικεντρώνεται στην προετοιμασία της ΚαβάλαEXPO 2019.

Για το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που και φέτος θα υπάρξουν στην έκθεση, ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες. Χθες η Πρωινή απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και για τον πρώτο απολογισμό της τουριστικής κίνησης στο Νομό. Ο Μάρκος Δέμπας είπε στην εφημερίδα μας ότι τελικά  η τουριστική περίοδος Θα κλείσει θετικά αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «…μεσολάβησε ένας φανταστικός Αύγουστος που κάλυψε την αρχική ζημιά».  Εννοώντας την περιορισμένη κίνηση τον Μάιο αλλά και τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης