• 24 Μαΐου 2024,

Σε εξέλιξη η Λευκή Νύχτα στην αγορά της πόλης

 Σε εξέλιξη η Λευκή Νύχτα στην αγορά της πόλης

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας με την καθιερωμένη παρέλαση έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας. Βρίσκονταν στην Κ. Πλατεία, αφού νωρίτερα διέσχισε την πεζοδρομημένη οδό Ομονοίας, στις 7.30 το απόγευμα. Ο κόσμος δεν ήταν πολύς.

Από τις 8.30 το απόγευμα η προσέλευση του κόσμου πολλαπλασιάστηκε. Το κέντρο της πόλης γέμισε κι οι εκδηλώσεις λειτούργησαν ως «μαγνήτης». Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και παρέες. Όλοι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για τη Λευκή Νύχτα του 2017.

Πολλές επιχειρήσεις ήταν προετοιμασμένες για το γεγονός, διαφημίζουν τις εκπτώσεις με ποικίλους τρόπους. Άλλες έβγαλαν τα προϊόντα τους μπροστά από τα καταστήματα τους. Φυσικά της Λευκής Νύχτας επωφελούνται πρωτίστως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από κυκλοφοριακής άποψης όλα είναι καλύτερα αφού οι ρυθμίσεις της Τροχαίας αποδίδουν (νέο μέτρο η αντιδρόμηση της οδού Ύδρας και η αμφιδρόμηση τμήματος της οδού Βενιζέλου), αρκετοί πολίτες κατεβαίνουν με τα πόδια ενώ οι χώροι στάθμευσης έχουν γεμίσει προ πολλού.

 

Διαβάστε επίσης