• 26 Απριλίου 2024,

Σίγουροι και ανήσυχοι πλέον οι επιστήμονες για το δεύτερο κύμα του Covid το Φθινόπωρο

 Σίγουροι και ανήσυχοι πλέον οι επιστήμονες για το δεύτερο κύμα του Covid το Φθινόπωρο

Οι επιστήμονες είναι πλέον σίγουροι και με την μέχρι σήμερα πορεία του Covid – 19 ότι το Φθινόπωρο θα έχουμε ένα δεύτερο κύμα που μπορεί να είναι χειρότερο από το πρώτο  που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως  κύμα γνωριμίας.

Η επέλαση του Covid σε μία δεύτερη φάση έχει κλειδώσει και όλοι οι επιστημονικές ομάδες στέλνουν σε όλες τις χώρες μήνυμα ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας τους για να μπορέσουν να αντέξουν αυτή την νέα επέλαση του ιού.

Το δεύτερο κύμα είναι σίγουρο γιατί το 80% με 85% του πληθυσμού του πλανήτη δεν έχει νοσήσει και έτσι δεν υπάρχει η ανοσία της αγέλης που θα έδινε μία άλλη προοπτική.

Οι επιστήμονες ζητάνε να παραμείνουμε όλοι  σε εκγρήγορση γιατί ο ιός είναι εδώ και κυκλοφορεί ανάμεσα μας.

Τα ερωτήματα  που βασανίζουν σήμερα τους επιστήμονες είναι πότε θα έρθει ,ποια θα είναι η ένταση του και  όχι αν θα υπάρξει.

Είναι επίσης σίγουρο ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης αυτής της νέας επέλασης δεν θα έχουμε στην διάθεση μας το εμβόλιο παρά μόνο μερικά φάρμακα που θα βοηθούν όσους νοσούν να ξεπερνάνε πιο εύκολα την νόσο.

Το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν τα σύνορα για τουρίστες που θα έρχονται στην χώρα μας χωρίς να είναι υποχρεμένοι να κάνουν το τεστ θα δημιουργήσει μία νέα πραγματικότητα την οποία και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα για να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Σίγουρα κάποιοι τουρίστες που θα έρθουν στην χώρα μας θα φέρουν μαζί τους και τον ιό.

Αν μας βρούνε χαλαρούς θα ενισχύσουμε την μεταδοδικότητα του και θα μπλέξουμε.

Όλοι λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει δεύτερο lockdown στο Φθινόπωρο αλλά αν πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα τι θα κάνουμε ;

Να είμαστε προσεχτικοί τώρα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα από την στιγμή που θα ανοίξουν τα σύνορα για να μην τρέχουμε το Φθινόπωρο.

 

Αυτό και αν δεν είναι είδηση.

Η Μενεγάκη σταματάει την τηλεόραση !

Δηλαδή αποχωρεί σίγουρα από τον ALPHA και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό.

Όταν θα καταλάβει, και θα το καταλάβει γρήγορα, ότι τα λεφτά που της δίνει η τηλεόραση δεν μπορεί να τα βρει πουθενά αλλού θα γυρίσει.

Θα υπάρχει και δεύτερο κύμα Μενεγάκης στην ελληνική τηλεόραση, αυτό είναι σίγουρο.

Αυτό που δεν γνωρίζει όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και η ίδια είναι το πότε.

Πάντως δεν θα αργήσει να είστε σίγουροι.

Η Μενεγάκη είναι η μόνη παρουσιάστρια που έχει βγάλει τόσα πολλά λεφτά από την τηλεόραση και σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν θα τα βρει πουθενά αλλού.

 

Με καλό καιρό και νορμάλ θερμοκρασίες για την εποχή  αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από μία καιρική αστάθεια μικρής διάρκειας  που έφερε φαινόμενα αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Είμαστε έτοιμοι για το φετινό καλοκαίρι και τίποτα δεν μας σταματά.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλό Σαββατοκύριακο και ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης