• 3 Μαΐου 2024,

Σειρά έχει η Βέροια

 Σειρά έχει η Βέροια

Την Κυριακή 16 Οκτώβρη, η Χορωδία της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών ΣυνΩΔΗπόροι, με μαέστρο το Γιάννη Κανάκη, θα βρίσκεται στη Βέροια. Εκεί θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης, το γνωστό πρόγραμμα, αφιέρωμα στο Νότη Μαυρουδή, παρουσία του ιδίου, της κας Ν. Βενετσάνου και του κιθαρίστα Γιώργου Τοσικιάν. Για τη χορωδία πρόκειται μία πρόσκληση τιμητική, μία ακόμη αναγνώριση της καλής δουλειάς που κάνει τα τελευταία χρόνια. Η πρόσκληση προέκυψε από την πετυχημένη παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πριν από λίγες εβδομάδες.

Μιλήσαμε για την εκδήλωση στη Βέροια με τον Διευθυντή της χορωδίας Γιάννη Κανάκη, που μας είπε τα ακόλουθα: «Η πρόσκληση στη Βέροια, προέκυψε από τον απόηχο της συναυλίας της Θεσσαλονίκης και την δεχθήκαμε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, γιατί δείχνει προφανώς, ότι κάτι κάνουμε καλά.

Θα παρουσιάζουμε το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Αυτό που παρουσιάσαμε στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιαστεί και στη Βέροια».

ΕΡ: Μετά από Καβάλα, Θεσσαλονίκη και τώρα Βέροια, θα υπάρξει κι αλλού παρουσίαση του ίδιου προγράμματος;

ΑΠ: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο. Δεν ξέρω εάν προκύψει στο εγγύς μέλλον».

ΕΡ: Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της παράστασης;

ΑΠ: «Αφενός η δουλειά που έχει γίνει απ΄ όλους και αφετέρου το πολύ μεγάλο όνομα του Νότη Μαυρουδή, η πορεία του στην μουσική, η παρουσία της Νένας Βενετσάνου και του Γιώργου Τοσικιάν, όλ΄ αυτά συντελούν».

ΕΡ: Θα πάτε αυθημερόν στη Βέροια, ή θα το συνδυάσετε σαν εκδρομή;

ΑΠ: «Δυστυχώς δεν υπάρχει χρονική δυνατότητα να το κάνουμε εκδρομή. Θα πάμε αυθημερόν».

Διαβάστε επίσης