• 28 Μαρτίου 2024,

Σκληρή απάντηση της πλευράς Ευσταθιάδη

 Σκληρή απάντηση της πλευράς Ευσταθιάδη
Προς τους σπουδάρχες της ΕΠΣ Καβάλας.
 Η κατρακύλα συνεχίζεται. Ότι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια καταφέρατε να το γκρεμίσετε σε λιγότερο από μήνα.
Προπονητής φεύγει από το πάγκο του κατά τη διάρκεια του αγώνα, βρίζει χυδαία τον Πρόεδρο της αντιπάλου ομάδας και μετά το τέλος του παιχνιδιού χτυπάει ανήλικο αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο παρατηρητής δεν βλέπει τίποτε. Είναι βλέπετε φίλος του προπονητή και από το ίδιο χωριό.  Τον παρατηρητή τον έχει αποβάλλει η προηγούμενη διοίκηση από τα γήπεδα γιατί δημιούργησε επεισόδιο, η τωρινή διοίκηση του ζήτησε συγγνώμη  και τον  αγκάλιασε. Το όνομα αυτού Διακουμής Παναγιώτης. Η Ένωση σιωπά, ούτε καν καταγγέλλει το γεγονός.
Πρώην παράγοντας, πομφόλυγα του ποδοσφαίρου ο ίδιος, μετά από δική σας παρότρυνση καταγγέλλει δημόσια μέσω επιστολής του στα αθλητικά σάιτ τον πρώην Πρόεδρο γιατί είχε το θάρρος να τον τιμωρήσει παραδειγματικά μετά από τις εμετικές δηλώσεις του δημόσια κατά της ΕΠΣ. Στην επιστολή του όμως αναφέρει ένα όνομα διαιτητού και φωτογραφίζει έναν ακόμη αφήνοντας υπονοούμενα.  Εσείς πάλι σιωπή, αφήνετε τους δύο διαιτητές να διασύρονται αναγκάζοντας την οικογένεια του ενός να υπερασπιστεί το μέλος της μέσω του Facebook.
Σε παιχνίδι πρωταθλήματος ο  γενικός γραμματέας της ΕΠΣ βρίζει με χυδαίες εκφράσεις ποδοσφαιριστή επειδή έκανε φάουλ σε ποδοσφαιριστή της ομάδας  του χωριού του. Ο ίδιος άνθρωπος πλασάρεται ως ιδιοκτήτης του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, αποκαλώντας το ιστορικό αυτό σωματείο μαγαζάκι το οποίο πλήρωσε και το αγόρασε. Αλήθεια με ποιο δικαίωμα όντας παράγοντας της ένωσης; Από πότε τα ερασιτεχνικά σωματεία πουλιούνται κι αγοράζονται; Από πότε σύμβουλος της ένωσης Καβάλας μπορεί να αγοράζει να πουλάει σωματεία και να βρίζει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται; Αυτά από μόνα τους μήπως τον κηρύσσουν έκπτωτο;
Πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γήπεδο Ορφέα Ελευθερούπολης. Αγώνας Ορφέας-Πέρνη, φιέστα, έναρξη του πρωταθλήματος, γιορτή. Η ΕΠΣ παρούσα δια των εκπροσώπων της, Πριονίδη, Κυριακούδη. Παρατηρητής αγώνα η Β’ αντιπρόεδρος της ένωσή  μας Τσίλογλου Μαρία. Μετά το τέλος του αγώνα γρονθοκοπείτε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος και προπηλακίζετε ο ογδοντάχρονος πατέρας του. Ο Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καβάλας με κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται μέχρι το πρωί της άλλης μέρας. Δράστες του επεισοδίου ο αδερφός της παρατηρητή αγώνα, μέλος του ΔΣ του Ορφέα και ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας. Πάλι η Ένωση σιωπά, ούτε μία παραίτηση για λόγους ευθιξίας από τη Β’ αντιπρόεδρο. Ούτε καν μια καταγγελία για τα γεγονότα, μόνο φωτογραφίες στο ενωσιακό με τους αυλοκόλακές να παραποιούν την αλήθεια του ενωσιακού γηπέδου.
 Στις φωτογραφίες είστε πρώτοι, στις δύσκολες αποφάσεις δεν υπάρχετε καν.
Μετατρέψατε την ένωση σε λημέρι παραβατικών.
 Υποσχεθήκατε στο  Καλατζή ψήφο. ΨΕΜΑΤΑ
Υποσχεθήκατε στο σύνδεσμο διαιτητών ότι θα μεταφέρεται τη διαιτησία πίσω. ΨΕΜΑΤΑ
Υποσχεθήκατε στο σύνδεσμο οικονομική ενίσχυση 5€ από κάθε εξοδολόγιο της διαιτησίας. ΨΕΜΑΤΑ
Υποσχεθήκατε στα σωματεία μείωση του εξοδολογίου της διαιτησίας. ΨΕΜΑΤΑ
Υποσχεθήκατε κάλυψη των εξόδων των σωματείων που μετακινούνται στην Θάσο.  ΨΕΜΑΤΑ.
Φωτοσβέστες, λυμεώνες του ποδοσφαίρου και εσμός ψευτών και ιδιοτελών ανθρώπων. 
Το ποδόσφαιρο δε σας το χαρίζουμε.

Αθλητική πολιτιστική ποδοσφαιρική κίνηση.

Διαβάστε επίσης