Σωματείο ΒΦΛ: Χθες στο ΚΚΕ, σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας

 Σωματείο ΒΦΛ: Χθες στο ΚΚΕ, σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας

Για σήμερα Τρίτη μετατέθηκε η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας. Θα είναι συνάντηση σε επίπεδο νομικών σχετικά με τη γνωστή εκκρεμότητα των 135 εργαζόμενων της ΒΦΛ.

Το σωματείο είναι στην Αθήνα. Θα βρίσκεται στο Υπουργείο σήμερα αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λάβει μέρος στη συνάντηση.

ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα (χθες) με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι 134 εργαζόμενοι, αποτέλεσμα της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων, αλλά και για τους συνεχείς εκβιασμούς της εργοδοσίας (συμφερόντων Λαυρεντιάδη), η οποία όχι μόνο αρνείται να εφαρμόσει τις Συμβάσεις Εργασίας των εργαζομένων, αλλά και δεν τους επιτρέπει την είσοδο στο εργοστάσιο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε τη συμπαράσταση του Κόμματος στον δίκαιο αγώνα τους, λέγοντας τους ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να προωθεί τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους και μέσα στη Βουλή, όπως έκανε με την πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. (Πηγή ΑΠΕ)

Διαβάστε επίσης