Σωστά επέλεξαν το Εκθεσιακό οι Εργολάβοι Ηλεκτρολόγοι

 Σωστά επέλεξαν το Εκθεσιακό οι Εργολάβοι Ηλεκτρολόγοι

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας φιλοξένησε την Κυριακή στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης διαδικασία συνδιάσκεψης συνδέσμων από τη Βόρεια Ελλάδα. Περίπου 90 άνθρωποι που εκπροσώπησαν 18 συνδέσμους συζήτησαν κυρίως θέματα ασφάλειας. Τόσο των επαγγελματιών εργολάβων ηλεκτρολόγων όσο και των πελατών τους (πολιτών- καταναλωτών κτλ).

Τα θέματα ασφάλειας είναι αυτά που έχουν μεγάλη προτεραιότητα στον κλάδο. Υπάρχει επίσης μια επιμονή στην ασφάλεια, κάτι που προκύπτει και από τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Ηλεκτρολόγων.

Παράλληλα με τη συνδιάσκεψη λειτούργησε έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, στην οποία έλαβαν μέρος 21 εταιρίες. Η επιλογή του χώρου του Εκθεσιακού Κέντρου για τη συνδιάσκεψη αποδείχθηκε σωστή αφού:

1) Τα πολλά τετραγωνικά του μέτρα έδωσαν άνεση σε κάθε δραστηριότητα, συνάντηση κτλ. 2) Από πλευράς συνεδρίων χρησιμοποιήθηκε η αίθουσα με την άριστη υποδομή. 3) Χρησιμοποιήθηκε ένας χώρος που γενικά πρέπει να γίνει πιο λειτουργικός αφού ως τώρα φιλοξενεί μία ή δύο εκθέσεις το χρόνο.

Ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου Τάσος Μεταξάς ευχαρίστησε το Επιμελητήριο που τον παραχώρησε. Γενικά ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων του Ν. Καβάλας αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης μία ακόμη φορά. (Πηγή φωτογραφιών ιστοσελίδα του Συνδέσμου Καβάλας στο facebook)

Διαβάστε επίσης