• 3 Μαΐου 2024,

Στάλθηκαν τα στοιχεία του Δήμου Καβάλας στο Δασαρχείο

 Στάλθηκαν τα στοιχεία του Δήμου Καβάλας στο Δασαρχείο

Ιδιαίτερα σύντομη ήταν η έκτακτη χθες συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο, η οποία είχε ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Εγκρίθηκε ομόφωνα η βεβαίωση της ετήσιας δαπάνης για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.

Η χθεσινή απόφαση λίγη ώρα πριν την απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν συνέχεια απόφασης που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο οδηγιών του Υπουργείου εσωτερικών για τη μονιμοποίηση εργαζομένων συμβασιούχων σήμερα στην καθαριότητα.

Είναι απαραίτητη η αλλαγή του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, είπε ο Ηλίας Καλανταρίδης, εξηγώντας ότι η επιτροπή με την απόφασή της βεβαιώνει ότι υπάρχουν τα κονδύλια για τη μισθοδοσία του προσωπικού που θα ζητηθεί να προσληφθεί ως μόνιμο. Βλέπω κατέληξε ο κ. αντιδήμαρχος ότι η διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου θα τελειώσει το 2018.

Από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίαζαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και μέλη της επιτροπής της αντιπολίτευσης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης είπε στην εφημερίδα μας ότι την προηγούμενη εβδομάδα στάλθηκαν από το Δήμο Καβάλας και την τεχνική υπηρεσία του, όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο Δασαρχείο για την υπόθεση των υπό ανάρτηση δασικών χαρτών.

Ουσιαστικά ο Δήμος Καβάλας διατύπωσε με αυτόν τον τρόπο τις δικές του αντιρρήσεις, προκειμένου να καλύψει δημότες του που δεν έκαναν ή δεν θα κάνουν καθόλου αντίρρηση, να υποστηρίξει διατύπωση αντιρρήσεων από δημότες του Δήμου Καβάλας, που ήδη έκαναν, τη σχετική διαδικασία.

Τα στοιχεία που έστειλε ο Δήμος Καβάλας αφορούν περιοχές όπως ο Άγιος Τρύφωνας και η Παναγούδα, δρόμοι στις άκρες της πόλης, όπως η οδός Πορφύρας, Αργυροκάστρου, Εγνατίας, οι περιοχές Παλιού, Άσπρης Άμμου κ.λ.π.

Διαβάστε επίσης