Στη δικαιοσύνη οι εναέριοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών;Μπορεί η φετινή διαδικασία καταπολέμησης των κουνουπιών να έχει ήδη αρχίσει χρηματοδοτούμενη από κονδύλια της προηγούμενης συμβάσεως. Με αρκετά προβλήματα όμως φαίνεται ότι προχωρά η νέα σύμβαση για το έργο καταπολέμησης των κουνουπιών από την περιφέρεια ΑΜΘ, όπως μας ενημέρωσε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς. Μεταφέροντάς μας πληροφορίες λόγω της συμμετοχής του στην περιφερειακή οικονομική επιτροπή, διαφαίνεται ότι στη δικαιοσύνη σκοπεύει να προσφύγει εταιρεία η οποία απορρίφθηκε από το διαγωνισμό για το έργο των εναέριων ψεκασμών.

Η εταιρεία που απορρίφθηκε από τη διαδικασία εναέριων ψεκασμών εκτιμά πως η νέα σύμβαση περιέχει «φωτογραφικές» διατάξεις, όπως για παράδειγμα ο όρος να διαθέτει τέσσερα ελικόπτερα ο ανάδοχος του έργου. Από την άλλη, οι όροι της συμβάσεως για την επίγεια καταπολέμηση ήταν έτσι διαμορφωμένοι ώστε να μην επιτρέπουν υψηλά ποσοστά εκπτώσεων.

Ο κ. Γρανάς διευκρίνισε ότι η σύμβαση θα υπογραφεί και το έργο θα αρχίσει να εκτελείται, φαίνεται όμως ότι βάσει των πληροφοριών το σκέλος της εναέριας καταπολέμησης θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker