• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Στιγμές χαλάρωσης …

 Στιγμές χαλάρωσης …

Πως να γλυτώσει ο 22χρονος τουρίστας απο την Αμερική όταν σε ένα απο τα πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται να πέφτει πάνω του και να τον βαράει όλο το νησί της Ζακύνθου !

Ακόμα και οι περαστικοί που δεν είχανε καμμία σχέση με το επεισόδιο παρασυρθήκανε και ρίξανε απο καμμιά ψιλή.

Δηλαδή ρε παιδιά έλεος.

Με τόσα κλωτσομπούνια που έφαγε ο άνθρωπος πως να γλυτώσει ;

Τον βαρούσανε πάνω απο 20 άτομα και αν δεν έπεφτε αναίσθητος δεν πρόκειται να σταματούσανε.

Θέλω δηλαδή να σας πω οτι απο την στιγμή που ξεκίνησε το κυνήγι και τον πιάσανε δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει.

Υπήρχε μια περίπτωση να γλύτωνε αν δεν τον πιάνανε.

Απο την στιγμή που τον ρίξανε κάτω ήταν απλά θέμα χρόνου το τέλος του.

Διότι και αυτοί που τον βαράγανε ήταν “τάπες” απο το ποτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πότε θα έπρεπε να σταματήσουν.

Οι ευνοϊκές αποφάσεις μετά το κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης για την Ελλάδα έρχονται με αργό αλλά σταθερό τέμπο και παρόλοπου δεν μπορούν ακόμα να αλλάξουν την καθημερινότητα του έλληνα αποτελούν μια αρχή για μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία.

Μετά το φλέρτ με την έξοδο της χώρας στις αγορές των ομολόγων έρχεται η απόφαση της κομισιόν για έξοδο της χώρας απο την διαδικασία του υπερβολικού ελλείματος.

Είναι μια ακόμα απόφαση προς την κατεύθυνση της οικονομικής σταθερότητας της χώρας που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί απο τα σενάρια της πτώχευσης και της εξόδου της χώρας απο την ευρωζώνη.

Βέβαια η απόφαση που όλοι περιμένουμε για την μείωση του χρέους που θα είναι όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς το κερασάκι στην τούρτα θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμα αφού οι δανειστές θα την τραβήξουν μέχρι εκεί που μπορούν για τους δικούς τους λόγους.

Μέχρι και ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον Ντάνο του SURVIVOR και είπε οτι έπαιξε κάποια στιγμή μπάλα και στον Ολυμπιακό Βόλου, λίγο πριν περάσει η ομάδα στα χέρια του, και αυτό που θυμάται ήταν οτι έβρισκε την μπάλα με το καλάμι !

Ο Μπέος έχει για όλους ένα καλό λόγο.

Πάντως η Ελένη Μενεγάκη όπως βλέπετε και εσείς απο την φώτο που δημοσιεύουμε σήμερα είναι ήδη στα Άχλα της Άνδρου και έχει ξεκινήσει τις διακοπές της που έχουν πολύ παραλία και πολύ διάβασμα.

Τι άλλο να κάνει η Μενεγάκη ;

Να σηκωθεί το πρωί και να καθαρίσει την κουζίνα ή να μαγειρέψει φασολάκια ;

Να πάει στο περιβόλι και να ποτίσει τον μποστάνι ;

Αυτά τα κάνουν άλλοι.

Αυτοί επιστρατεύεται μόνο όταν είναι να βγεί καμμιά φώτο την οποία και εν συνεχεία θα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπροστά στο καλάθι με τις ντομάτες που έχουν κόψει άλλοι, δίπλα στο ταψί με το κρέας που έχουν μαγειρέψει άλλοι κ.τ.λ.π.

Γενικά στην καθημερινή ζωή της Μενεγάκη είναι πολλά αυτά που κάνουν “οι άλλοι”.

Αυτή και στην ιδιωτική της ζωή έχει επιλέξει συνηδειτά και είναι μπροστά απο τις κάμερες αφού έχει άλλους για την “λάντζα”.

Πάντως η ελληνική κυβέρνηση απάντησε σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τις απόψεις που ακούστηκαν περί αιφνιδιαστικής  έξοδο στις αγορές λέγοντας οτι δουλεύει για αυτό τον σκοπό με πρόγγραμμα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό τον προγραμματισμό αυτό θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 γιατί τότε το έχει συμφωνήσει ο Τσίπρας με τους δανειστές.

Σε καμμία περίπτωση πριν το τέλος του προγράμματος.

Πλέον ο Τσίπρας φαίνεται οτι έχει μάθει και δεν κάνει του κεφαλιού του γιατί όποτε το έπραξε το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Οι δανειστές πάντως υποστηρίζουν οτι αν η Ελλάδα συνεχίσει να ζεί τα επόμενα χρόνια στον αστερισμό των μεταρρυθμίσεων δεν θα χρειαστεί 4ο μνημόνιο αλλά και να χρειαστεί που θα το βρεί ;

Θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα έχει κλατάρει πριν απο τον δανειζόμενο ο δανειστής.

Ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να σηκώσει άλλο πρόγραμμα.

Οτι πήραμε – πήραμε.

Τέλος !

Απο το 2018 θα είμαστε μόνοι μας και για τον λόγο αυτό μεριμνήσανε οι δανειστές και μας προικίσανε με μια νέα δέσμη μέτρων φορολογικών για μετά το 2018 που θα τελειώσει το πρόγραμμα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπολοι είναι και ύποπτοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουε ζήσει.

Υπομονή και καθαρό μυαλό.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης