Στην κεντρική πλατεία η γιορτή της αγοράς

 Στην κεντρική πλατεία η γιορτή της αγοράς

Ο γνωστός συνεργάτης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, όταν πρόκειται για εκδηλώσεις, Μπάμπης Ηλιάδης, ο οποίος δύο χρόνια πραγματοποίησε με τον Εμπορικό Σύλλογο κι άλλους φορείς πετυχημένες «λευκές νύχτες», ετοιμάζει τρεις μέρες εκδηλώσεων με τον τίτλο «Γιορτή αγοράς».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Οι εκδηλώσεις θα γίνουνε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το πρωί. Πάντα οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην κεντρική πλατεία, με κλόουν, ξυλοπόδαρους, διάφορα αθλήματα, ώστε να προσελκυθούν τα παιδιά, πολλές συναυλίες τοπικών συγκροτημάτων και περίπτερα που θα υπάρχουν στην πλατεία, όπου θα προβάλλονται εκπαιδευτικά θέματα από φορείς ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 6.00 το απόγευμα, και μόνο οι συναυλίες θα συνεχίζονται μετά το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Εκκρεμεί η συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τη Δήμαρχο, μέσω της οποίας θα οριστικοποιηθεί ο προϋπολογισμός των εκδηλώσεων. Αυτές πάντως στόχο έχουνε να δημιουργήσουν κλίμα γιορτής στην αγορά, να τονώσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών κι ότι γίνει στην κεντρική πλατεία το 3ήμερο εκείνο, να είναι καλύτερο από τις εκδηλώσεις που έγιναν πέρσι με τον ίδιο τίτλο, την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

 

Διαβάστε επίσης