• 24 Απριλίου 2024,

Στήριξη του Γιάννη Σαρρή και στο σύλλογο Πνοή

 Στήριξη του Γιάννη Σαρρή και στο σύλλογο Πνοή

Με ανάρτηση της το πρωί της Τετάρτης (17/2) η πρόεδρος του συλλόγου Πνοή κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη κάνει γνωστή την διαρκή σημαντική προσφορά του Γιάννη Σαρρή και προς τον συγκεκριμένο σύλλογο:

«Ήθελα με την ευκαιρία της δράσης του Γιάννη Σάρρη προς τον σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου να σας κοινοποιήσω ότι ο Γιάννης για 4η εβδομάδα και σε καθημερινή βάση υποστηρίζει με 21 μερίδες φαγητό οικογένειες της ΠΝΟΗΣ.

Αυτό θα διαρκέσει μέχρις ότου να κλείσει το χειμερινό μαγαζί του, κάπου μέχρι τον Μάρτιο. Μπράβο του. Πάντα ενεργός, υπέρ των ανθρώπων που υποφέρουν. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι οι εθελοντές του Συλλόγου Πνοή για την υποστήριξη του και ευχόμαστε ο Θεός να έχει αυτόν και την οικογένειά του γερούς».

Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση στην εστίαση μιλώντας στην ΕΡΤ Καβάλας ο εστιάτορας και πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Ηρακλείτσας, Γιάννης Σαρρής. Η εστίαση στην περιοχή, μαζί με κάποιους άλλους κλάδους, όπως τα γυμναστήρια, έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό, και επαγγελματίες του κλάδου δηλώνουν σε απόγνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, δε μπορεί να υπάρξει προγραμματισμός σε μία επιχείρηση η οποία θέλει και πρέπει να είναι σωστή.

Διαβάστε επίσης