• 18 Απριλίου 2024,

Στις 10 Μαρτίου η επέμβαση στον Θανάση Συρόπουλο

 Στις 10 Μαρτίου η επέμβαση στον Θανάση Συρόπουλο

Την Τρίτη 10 Μαρτίου ο συμπολίτης Θανάσης Συρόπουλος θα υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο κοντά στο Βερολίνο για την αφαίρεση του όγκου που δημιουργήθηκε και υπάρχει στο πρόσωπο του.

Η απόφαση του είναι οριστική, το χρονοδιάγραμμα επίσης ενώ τα έξοδα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Τις προηγούμενες ημέρες ο Θανάσης Συρόπουλος εξετάστηκε από γιατρούς στην Αθήνα που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν. Ταυτόχρονα συνάντησε τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια. Αυτός του επανέλαβε ότι ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει όλα τα έξοδα της επέμβασης. Γραφειοκρατικά αυτό δεν έχει εξασφαλιστεί αλλά όταν κάτι τέτοιο το δηλώνει ο Υπουργός, δεν προκύπτει ανησυχία. Υπάρχουν άλλωστε μέρες για τα γραφειοκρατικά. Στα οποία εμπλέκεται η κεντρική υπηρεσία των Αθηνών και η υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ Κομοτηνής.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον Θανάση Συρόπουλο στην Αθήνα δήλωσαν πρόθυμοι να κάνουν την επέμβαση αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα- ιατρική ομάδα κτλ. Κατά συνέπεια η πραγματοποίηση της επέμβασης στο Βερολίνο είναι μονόδρομος.

Το πρόγραμμα του Θανάση Συρόπουλου με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα αναφέρεται σε αναχώρηση για το Βερολίνο στις 6 Μαρτίου. Εισαγωγή και προεγχειριτικός έλεγχος ως τις 9 Μαρτίου, επέμβαση στις 10 Μαρτίου.

Ο Θανάσης Συρόπουλος δεν ανησυχεί για τα διαδικαστικά της υπόθεσης, τα οποία τα παρακολουθεί καθημερινά ενώ συνεχίζει να ευχαριστεί όλους όσους ενδιαφέρθηκαν. Του συμπαραστάθηκαν και του συμπαραστέκονται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης