• 26 Απριλίου 2024,

Στο 9 κόκκινο !

 Στο 9 κόκκινο !

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πρόσφατο του υπηρεσιακό ταξίδι στο Λονδίνο πέρα του ότι έμεινε σε ένα απο τα πιο ακριβά και χλειδάτα ξενοδοχεία και χρησιμοποιούσε τζάγκουαρ για τις μετακινήσεις του φέρεται να επισκέφθηκε και καζίνο στο οποίο έπαιξε στο παιχνίδι της ρουλέτας χιλιάδες λίρες.

Αυτό το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών απο την πλευρά της αντιπολίτευσης που ζητά την κεφάλη του επί πίνακι.

Δηλαδή ρε παιδιά για μία παλιοτζάγκουαρ και μερικές πονταρισιές στο 9 κόκκινο θα του πάρουμε το κεφάλι ;

Δηλαδή και αυτός ο άνθρωπος δεν έχει δικαιώμα να ξεσκάσει λίγο και να ξεφύγει απο την δύσκολη ελληνική καθημερινότητα που βιώνει στην Ελλάδα ;

Κάθε μέρα στο υπουργείο απο τις 9 το πρωί με ένα σωρό  συσκέψεις , ραντεβού, τηλεδιασκέψεις ,  στρατιωτικές ασκήσεις του βουνού και του κάμπου δεν έχει το δικαίωμα και αυτός να πάρει κάποιες ανάσες σαν άνθρωπος ;

Απλά αυτού του ανθρώπου οι ανάσες κοστίζουν πολύ περισσότερο απο τις ανάσες που παίρνουμε εμείς οι καθημερινοί έλληνες φορολογούμενοι πολίτες που σκεφτόμαστε απο τον Αύγουστο πως θα αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας τέλη Σεπτέμβρη που έχουμε εκτός όλων των άλλων και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Εμείς σκεφτόμαστε τον ΕΝΦΙΑ και αυτός σκέφτεται σε ποιό νούμερο της ρουλέτας θα είναι η επόμενη πονταρισιά του.

Είναι αυτό που λέμε σε άλλο κόσμο.

Ο καθένας με τα προβλήματα του.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα φάουλ ροκανίζουν την θέση του Αλέξη Τσίπρα που θα πρέπει να έχει πάντα την καλύτερη δικαιολογία για αυτά τα καμώματα του άλλου εταίρου στην συγκυβέρνηση.

Εκτός βέβαια και αν όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή , δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα, και είναι μέρος ενός σχεδίου οργανωμένου που έχει σαν στόχο να πλήξει την εικόνα του Καμμένου και να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Αν όμως ίσχυε αυτό δεν θα είχε βγεί ήδη καμμιά δεκαριά φορές ο ίδιος ο Καμμένος για να διαψέυσει;

Η σιωπή δείχνει ενοχή και η ενοχή να είστε σίγουροι οτι θα έχει και συνέπειες.

Δεν είναι δυνατόν η πλειοψηφία του ελλήνων να βογγάει πίσω απο τον γκισέ της εφορίας και ο Καμμένος πάνω απο μια ρουλέτα.

Παρά την ηλιοφάνεια του Σαββατοκύριακου που αφήσαμε πίσω μας είναι γεγονός οτι οι ενισχυμένοι κατά διαστήματα Βόρειοι άνεμοι κάνανε την διαφορά και μας δώσαμε να καταλάβουμε οτι το καλοκαίρι πέρασε και καιρικά μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή.

Αυτή η μετάβαση είναι σίγουρα ήπια και πολύ ευχάριστη για όλους εμας που θέλουμε να ζήσουμε και τις γλυκιές βραδιές του Φθινοπώρου.

Να έχετε υπόψη σας οτι το Φθινόπωρο με την Άνοιξη έχουν πάρα πολλές ομοιότητες.

Η διαφορά είναι οτι μετά την Άνοιξη ακολουθεί το καλοκαίρι και μετά το Φθινόπωρο ο χειμώνας ο οποίος φέτος σύμφωνα και με τα μερομήνια που είναι η ματσαράγκα των επίσημων και επιστημονικών προβλέψεων θα είναι ήπιος και εύκολος.

Μόνο τον Γενάρη θα ζοριστούμε λίγο γιατί προβλέπονται και χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και χιόνια.

Πάντως παρά το γεγονός οτι το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω μας ήταν ιδιαίτερα δροσερό αρκετοί επέλεξαν την θάλασσα για να κάνουν τον τελευταίο τους μπάνιο για φέτος.

Μπορεί να έμπαινες πιο δύσκολα λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας αλλά γούσταρες περισσότερο γιατί η θάλασσα αυτή την εποχή είναι κρυστάλλινη.

Φτάνει ρε παιδιά με την γυμνή φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου που συνεχίζει να απαντά σε όλους αυτούς που είπανε πολλά και διάφορα μετά την συγκεκριμένη φωτογράφηση που είχε κατά την γνώμη τους πολύ …. Fhotoshop !!!

Μα είδαμε και την πραγματική εικόνα που ανέβασε η ίδια η Κορινθίου και νομίζω οτι όλοι επιλέγουμε την πειραγμένη απο το Fhotoshop. Οταν η παρέμβαση έχει μέτρο και όρια είναι καλή. Λέμε οχι σε αυτές τις παρεμβάσεις που κάνουν τον άσπρο μαύρο.

Και στην τελική όποιος δεν γουστάρει ας μην το αγοράσει το περιοδικό.

Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης