• 14 Μαΐου 2024,

Στο ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων για τσούγκρισμα αυγών

 Στο ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων για τσούγκρισμα αυγών

Οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Καλανταρίδης, Μαρία Φραντζεσκάκη, Κορίνα Χιώτη Πρασσά και η επικεφαλής των δημοτικών ΚΑΠΗ και δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη βρέθηκαν χθες το πρωί στο ΚΑΠΗ της συνοικίας των Ποταμουδίων. Λίγο νωρίτερα οι κυρίες Φραντζεσκάκη – Δρακονάκη μαζί με τον Η. Καλανταρίδη, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ των Κρηνίδων. Η Δήμαρχος δε μπόρεσε να ακολουθήσει το χθεσινό πρόγραμμα επισκέψεων στα ΚΑΠΗ λόγω της παρουσίας της σε εκδήλωση για τον τουρισμό στην Αλεξανδρούπολη.

Παντού, όπου βρέθηκαν οι αντιπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Καβάλας, τα ΚΑΠΗ ήταν γεμάτα από κόσμο. Ασφυκτικά γεμάτο το ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων, κυρίως από γυναίκες. Η υποδοχή που έτυχαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας ήταν θερμή.

Η κα Δρακονάκη είπε στους δημοσιογράφους ότι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, συνεχίζουν να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο. Όπως θύμισε, η περίοδος του Μαΐου και του Ιουνίου, είναι περίοδος όπου πραγματοποιούνται και πολλές εκδρομές.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κ. Χιώτη Πρασσά, στη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας θα ενημερωθούν, για την ανακύκλωση. Πρόκειται για μια εξόρμηση του Δήμου Καβάλας, που θα κάνει μαθήματα ανακύκλωσης και στα ΚΑΠΗ, προετοιμάζοντας μία ακόμη μεγαλύτερη εκδήλωση ενημέρωσης για την ανακύκλωση, από το Σεπτέμβριο στα σχολεία του Δήμου Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης