Στο κέντρο της Καβάλας το “κορονοπάρτι” παρέας 8 νεαρών ατόμων

 Στο κέντρο της Καβάλας το “κορονοπάρτι” παρέας 8 νεαρών ατόμων

Στο καθημερινό της δελτίο την Κυριακή (χθες) για τους ελέγχους, τις παραβάσεις και τα πρόστιμα σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι: ” Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου και από 300 ευρώ σε (7) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης”.

Σύμφωνα με αναλυτικότερες πληροφορίες το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Καβάλας τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Μαρτίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ομάδα νεαρών ατόμων διασκέδαζε στο εσωτερικό καταστήματος (όχι εστίασης), με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα να μην γίνεται αντιληπτή. Ωστόσο η παρέα προδόθηκε από τη δυνατή μουσική που όπως φαίνεται ήταν αφορμή καταγγελίας.

Από περαστικούς ή (το πιθανότερο) περιοίκους.

Όπως αναφέρει το δελτίο της αστυνομίας ο υπεύθυνος του καταστήματος που προφανώς κάλεσε σε αυτό την παρέα του κρατήθηκε για λίγη ώρα στο κτίριο της Διεύθυνσης ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 300 ευρώ ο κάθε ένας.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης