«Στο συνέδριο η κυβερνητική πρόταση της ΝΔ»

 «Στο συνέδριο η κυβερνητική πρόταση της ΝΔ»

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αρχίζει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και στο οποίο θα μετέχει αφού έχει εκλεγεί σύνεδρος, στο πλαίσιο εσωκομματικής διαδικασίας που είχε διεξαχθεί στην Καβάλα τον περασμένο Μάη.

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου για τη συνεδριακή διαδικασία, καθώς όπως σημείωσε «περιμένουμε να ακουστεί σ’ αυτήν η κυβερνητική πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Προέβλεψε τεράστια συμμετοχή στο συνέδριο, κάτι διόλου τυχαίο.

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμα των παράλληλων συνεδριακών δράσεων, προβλέπονται ειδικές θεματικές συζητήσεις με θέματα όπως η παιδεία και η ενέργεια. Η ΝΔ επιθυμεί να καταθέσει μια βιώσιμη πολιτική πρόταση στον ελληνικό λαό. Η κ. Χατζηκωνσταντίνου σημείωσε ότι δεν έχουν τελειώσει τα μνημόνια και δεν εξασφαλίσθηκε η επανεκκίνηση της οικονομίας. Τα επιδόματα, υπογράμμισε με νόημα, δίνουν μια μικρή μόνο ανάσα στις οικογένειες. Προέβλεψε ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στο ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των επιδομάτων.

Διαβάστε επίσης