Στοίχημα: Combo με Πορτογαλία στο 2.00

 Στοίχημα: Combo με Πορτογαλία στο 2.00

Οι αγώνες εθνικών ομάδων για τα προκριματικά Euro 2024 έχουν την τιμητική τους στο σαββατιάτικο (17/06) κουπόνι.

Το Betarades.gr εντόπισε μια δυνατή συνδυαστική στοιχηματική πρόταση από το παιχνίδι Πορτογαλία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Εκτός από προγνωστικά, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και όλες τις Μεταγραφές ελληνικών και ξένων ομάδων. Πάμε, τώρα, στο ποντάρισμά μας για σήμερα!

Με το δεξί ξεκίνησε στην τεχνική ηγεσία της Πορτογαλίας ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, οδηγώντας την σε νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Euro 2024, επί αδύναμων, βέβαια, αντιπάλων. Συγκεκριμένα, συνέτριψε με 4-0 το Λιχτενστάιν και με 6-0 το Λουξεμβούργο.

Είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση την ήττα (0-1) από την Ισπανία. Έχει σημειώσει 10 τέρματα στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, με τη διαφορά δυναμικότητας, βέβαια, με τους αντιπάλους να είναι τεράστια. Ακόμη, έχει δεχτεί γκολ μόνο σε ένα από τα τρία τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Προβλημάτισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024 η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, καθώς έχασε με 2-0 εκτός έδρας από τη Σλοβακία. Αντίθετα, είχε ξεκινήσει πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της με 3-0 επί της Ισλανδίας.

Αυτή ήταν η τρίτη επικράτησή της στα πέντε τελευταία παιχνίδια, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Φινλανδία (3-2) και Μαυροβούνιο (1-0) για το Nations League, ενώ στο ενδιάμεσο έχασε με 4-1 από τη Ρουμανία. Μέτρια η εκτός έδρας, παρουσίας της με απολογισμό μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς της, σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι η Πορτογαλία. Δύσκολα, όμως, θα “ανοίξει” πολύ το σκορ, κόντρα στους έμπειρους Βόσνιους. Θα κρατήσουμε τη συνδυαστική επιλογή 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.00. Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης