Στοίχημα: Δικέφαλο σκοράρισμα, φαβορί η Ρόμα  – παρολί για ταμείο στο 18.00!

 Στοίχημα: Δικέφαλο σκοράρισμα, φαβορί η Ρόμα  – παρολί για ταμείο στο 18.00!

Γεμάτο με δυνατά παιχνίδια είναι το κυριακάτικο (21/03) κουπόνι στοιχήματος! To Betarades.gr έχει διαλέξει και πάλι σημεία με αξία για να σας πάει στο ταμείο. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται με πλήθος αγορών από την bet365.

Τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ δίνουν μία από τις επιλογές, ενώ οι υπόλοιπες έρχονται από την Αγγλία, την Ιταλία, καθώς και το μπασκετικό πρωτάθλημα Ισπανίας.

 

Αμφίσκορο στην Τούμπα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Ελλάδα και την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League Interwetten, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 19:30 την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Προέρχονται από εκτός έδρας ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό, πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνά τους. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον δεύτερο Άρη. Έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 49 γκολ, ενώ έχουν σκοράρει στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους.

Με το… αριστερό έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την τραγική εμφάνιση της ομάδας του Χιμένεθ στο πρώτο ημίχρονο και τις πολλές απουσίες της και τη νίκησε με 1-0. Κέρδισε τελευταία φορά μακριά από την έδρα της στις 15 Φεβρουαρίου, όταν και επικράτησε με 4-2 επί της ΑΕΛ. Εμφανίζει προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας δεχτεί γκολ στα οχτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν δυναμικά τα πλέι οφ. Έχουν επιθετική ποιότητα, η άμυνά τους, όμως, δεν πείθει. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

 

Με τα γκολ στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Premier League, για το ματς στις 17:00 στο οποίο η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Άρσεναλ για την 29η αγωνιστική.

Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αυτογκόλ του Ντόουσον στο 53ο λεπτό. Σκορ που μάλλον την κολακεύει, καθώς πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση. Η Γουέστ Χαμ, πάντως, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει έξι νίκες στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, δύο περισσότερους από την έκτη Λίβερπουλ. Η αμυντική της λειτουργία δεν είναι το ατού της, καθώς έχει παθητικό 32 γκολ σε 28 αγώνες.

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό, έσπασε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Europa League η Άρσεναλ. Με το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού, βέβαια, δεν κινδύνεψε να αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τότεναμ. Έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, ενώ ο Λακαζέτ οδηγεί την γραμμή κρούσης της, με 10 γκολ και δύο ασίστ. Βρίσκεται στη δεκάτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.

Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ψάχνουν το τρίποντο για να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα γκολ. Επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

 

Η δύναμη της έδρας της Ρόμα

Προχωράμε με την Ιταλία, όπου η Ρόμα κοντράρεται στην έδρα της στις 21:45 με τη Νάπολι για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Είχε μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League η Ρόμα, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα επί της Σαχτάρ. Κέρδισε (1-2), πάντως, και στην Ουκρανία και “σφράγισε” το εισιτήριο της. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στις Φιορεντίνα (2-1) και Τζένοα (1-0), ακολούθησε η ανώμαλη προσγείωση και η ήττα με 2-0 από την Πάρμα. Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της, καθώς έχει δεχτεί 40 τέρματα σε 27 αγώνες.

Περίοδο φόρμας διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νάπολι, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με 3-3 απέναντι στην Σασουόλο, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με την Μίλαν. Αποτέλεσμα που αποτελεί την εξαίρεση στις εξόδους της ωστόσο, καθώς δεν τα πάει καλά εκτός, έχοντας έξι ήττες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της. Ισοβαθμεί με τη Ρόμα στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας, όμως, και ένα ματς λιγότερο.

Η Ρόμα είναι η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη επίδοση, μετά την Ίντερ, του πρωταθλήματος στα εντός έδρας παιχνίδια. Αντίθετα, η Νάπολι χάνει μέρος της δυναμικότητας της μακριά από το γήπεδό της. Για τον λόγο αυτό θα στηρίξουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 1.95.

 

Χαμηλές πτήσεις για τις “νυχτερίδες”

Κλείνουμε τις επιλογές μας με μπάσκετ και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Βαλένθια – Μπαρτσελόνα στις 19:30 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Ηττήθηκε αναπάντεχα η Βαλένθια εκτός έδρας από την τελευταία στην κατάταξη Χιπουσκόα με 78-60 στο περασμένο της ματς για το πρωτάθλημα. Ανέκαμψε έπειτα και κέρδισε την Κίμκι και πάλι μακριά από το γήπεδό της με 77-68 για την Ευρωλίγκα.

Το σερί της σε εφτά διαδοχικές νίκες σε κάθε διοργάνωση διεύρυνε η Μπαρτσελόνα με επιτυχίες. Έπειτα από τη νίκη επί της Μάλαγα με 79-55 για το ισπανικό πρωτάθλημα ακολούθησε και αυτή στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Αρμάνι με 72-56.

Η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα της δίνει το προβάδισμα. Αναμένουμε να επιβληθεί με άνεση και έτσι να μη δώσει περιθώρια στην αντίπαλό της. Αξίζει το ποντάρισμα στη Βαλένθια για Under 75 πόντους σε απόδοση 2.33.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης