• 20 Απριλίου 2024,

Συχνές κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον του Πυθαγόρα

 Συχνές κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον του Πυθαγόρα

Τουλάχιστον 6 παρκαρισμένα επιβατικά αυτοκίνητα στην οδό 7ης Μεραρχίας, πολύ κοντά στον κόμβο Φαλήρου και το κτίριο του Πυθαγόρα, δέχθηκαν χθες το πρωί ισάριθμες κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας. Όλες για παράνομες σταθμεύσεις.

Το παρκάρισμα στη συγκεκριμένη περιοχή ισχύει όλο το 24ωρο κι είναι παράνομο αφού ενοχλεί και καταλαμβάνει την τρίτη λωρίδα καθόδου της 7ης Μεραρχίας (ταυτόχρονα και αναμονής στο ίδιο φανάρι). Η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο σημείο κι επιβάλει πρόστιμο 40 ευρώ για κάθε παράνομη στάθμευση. Λέγεται μάλιστα ότι για το σημείο έλαβε σχετικές εντολές από τη νέα διοίκηση του Δήμου.

 

Η δράση της δεν αρκεί. Το απόγευμα που η Δ. Αστυνομία υπολειτουργεί, τα παράνομα παρκαρίσματα στην ίδια περιοχή επανέρχονται δριμύτερα.

Το βράδυ επίσης, όπως φυσικά και τα Σαββατοκύριακα (που πάλι η δημοτική αστυνομία δεν κυκλοφορεί αφού η υπηρεσία δεν λειτουργεί).

Οι συγκεκριμένες παράνομες σταθμεύσεις ενοχλούν τη λειτουργία του κόμβου, δημιουργούν μεγάλες ουρές κατά μήκος της οδού 7ης Μεραρχίας. Οι ενέργειες της υπηρεσίας θεωρούνται αποσπασματικές και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας θα πρέπει να συνδράμει και η Τροχαία.

 

Διαβάστε επίσης