Συγκρότηση εντός εβδομάδας

 Συγκρότηση εντός εβδομάδας

Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, αυτό που προέκυψε μετά τις εκλογές την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Πρόεδρος είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ο Βασίλης Λεμονίδης, σε μια καινούρια δεύτερη θητεία. Στο 13μελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν επίσης οι: Παπαϊωάννου, Μακαρίτης, Κελσιγώργης, Μάγος, Πούλος, Βακιρτζή, Τσουρή, Κουτσόγλου, Χ»Αβραμίδης, Σεϊτανίδης. Όλοι οι προαναφερθέντες προέρχονται από την παράταξη του Βασίλη Λεμονίδη. Έντεκα στους 13 έδρες. Η παράταξη του Θ. Κοντογεωργίου εκλέγει τον ίδιο και το Δημήτρη Καγιάσα.

Στις εκλογές ψήφισαν 476 μέλη του Συλλόγου. Βρέθηκαν τρία λευκά 10 άκυρα. Η παράταξη Β. Λεμονίδη πήρε 353 ψήφους, η παράταξη Θ. Κοντογεωργίου 90, η παράταξη Π. Μοδούρα μόνο 20, χωρίς καμιά έδρα.

Από την πλειοψηφία δεν εκλέγεται ο κ. Γκιούλος που ήταν στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι κύριοι Σαμουηλίδης και Κουσουνάδης.  Πρώτος αναπληρωματικός είναι για την ίδια παράταξη ο κ. Γιώργος Νέγκογλου.

Όλα έγιναν ομαλά. Ευχαριστώ τα μέλη που συμμετείχαν, γιατί με τη συμμετοχή τους μας έδωσαν δύναμη, είπε στους δημοσιογράφους μετά τις εκλογές, ο Β. Λεμονίδης, που μάλλον αιφνιδιάστηκε από το μέγεθος της επιτυχίας της παράταξής του.

Έχουμε στόχους για νέες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, είπε επίσης, εννοώντας τη γιορτή της αγοράς που τώρα η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα ετοιμάσει για το κέντρο της πόλης, προς το τέλος του καλοκαιριού και του Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης