• 19 Μαΐου 2024,

Σύμπραξη αγάπης και 300 δώρα σε οικογένειες του Ν. Καβάλας

 Σύμπραξη αγάπης και 300 δώρα σε οικογένειες του Ν. Καβάλας

Με επικεφαλής την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Καβάλας, τοπικοί φορείς ετοίμασαν και θα μοιράσουν στις 28 Δεκέμβρη 300 δώρα αγάπης σε οικογένειες όλου του Νομού.

Η επιλογή των οικογενειών θα γίνει από τις δύο Μητροπόλεις. Των Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου και της Ελευθερούπολης. Τα δώρα αγάπης είναι όμορφα και γεμάτα περιεχόμενο πακέτα με είδη των εορτών. Γλυκά και όχι μόνο. Η δράση με τίτλο «Χριστούγεννα για όλους» γίνεται φέτος ακόμη καλύτερη. Άρχισε πέρσι.

Στηρίζεται στην Ομοσπονδία, στην προσφορά 10 τουλάχιστον ιδιωτών χορηγών και 30 και πλέον σωματείων. Τη δύσκολη δουλειά του πακεταρίσματος έκαναν πρόσκοποι και μέλη του σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η δε μεταφορά των πακέτων θα γίνει με προσφορά του Eurotaxi και του σωματείου ιδιοκτητών Ταξί Ν. Καβάλας.

Από τα 300 πακέτα τα 65 θα μοιραστούν στο Δήμο Παγγαίου (μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης) και τα υπόλοιπα στους Δήμους Καβάλας- Νέστου και Θάσου. Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θόδωρος Χατζηχρήστος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δράση. Για την επίτευξη του αρχικού σκοπού.

Διαβάστε επίσης