Συμβασιούχοι των Δήμων- Τροπολογία του Δήμου Παγγαίου η προτεραιότητα των 4 βουλευτών

 Συμβασιούχοι των Δήμων- Τροπολογία του Δήμου Παγγαίου η προτεραιότητα των 4 βουλευτών

Στην Αθήνα επανέρχονται αυτήν την εβδομάδα οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας, μετά από Πασχαλινές διακοπές 10 περίπου ημερών. Εκτός όλων των άλλων, στην Αθήνα θα αναλάβουν να προωθήσουν σειρά τοπικών θεμάτων για τα οποία ενημερώθηκαν πρόσφατα. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές σκοπεύουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες:

Για το θέμα των πρώην συμβασιούχων δημοτικών υπαλλήλων της Καβάλας και του Παγγαίου. Εκπροσώπους τους συνάντησαν τις προηγούμενες μέρες κι ενημερώθηκαν από αυτούς. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σκέπτονται να προτείνουν οι πρώην συμβασιούχοι να επανέλθουν στους δύο δήμους μέχρι τους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ για την επιλογή του μόνιμου προσωπικού.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές θα συναντήσουν τον κ. Σπίρτζη και τους συνεργάτες του προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επίσκεψη του Υπουργού στην Καβάλα. Τέλος υπάρχει και το θέμα της απαραίτητης τροπολογίας για τα δίμηνα του Δήμου Παγγαίου. Σε αυτό το θέμα καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που θα διερευνήσει τις προθέσεις του κόμματος του. Αν η ΝΔ συμφωνήσει στην τροπολογία, τότε όλα απλοποιούνται αφού θα συμφωνήσει και η κυβερνητική πλευρά. Αν όμως η ΝΔ δεν συμφωνήσει, τότε φαίνεται ότι η Κυβέρνηση δεν σκοπεύει να προχωρήσει μόνη της!

Διαβάστε επίσης