ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στην Αθήνα θα επανέλθουν αυτήν την εβδομάδα οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας μιας και οι Πασχαλινές διακοπές τέλειωσαν. Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτεραιότητα έχει το θέμα των πρώην συμβασιούχων δημοτικών υπαλλήλων Καβάλας και Παγγαίου. Για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο η περιβόητη τροπολογία περί των διμήνων στο Δήμο Παγγαίου. Πρόθεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι να οριστικοποιηθεί η επίσκεψη στην Καβάλα του κ. Σπίρτζη. Συνεχίζεται η κινητικότητα περί των φιλοξενούμενων ατόμων στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα.

 

Μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων της Νέας Καρβάλης για την μαζική προσέλευση κόσμου στη λαϊκή συνέλευση της Τετάρτης. Λόγω συνεδρίων της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν αποκλείεται αιρετοί την Τετάρτη να βρίσκονται στην Αθήνα. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου γυναίκα, στο σπίτι της οποίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά από έκρηξη φιάλης υγραερίου. Αργεί κι άλλο η ίδρυση και λειτουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Κρυονέρι. Πρόκειται για πρωτοβουλία που άρχισε το 2013. Με τη συμμετοχή και της Δημάρχου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο εκδήλωση του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής.

 

Στις 2 το μεσημέρι στον Άγιο Παύλο η κηδεία του Ανέστη Κηπουρού. Ο 64χρονος καθηγητής του ΤΕΙ πέθανε το Σάββατο. Πρόστιμο 1.000 ευρώ από τη διεύθυνση Εμπορίου σε κρεοπωλείο του Ν. Καβάλας. Με απόσπαση θα καλυφθεί κι αυτήν την φορά κενό εισαγγελικού λειτουργού στο Πρωτοδικείο. Μικρή συμμετοχή δικηγόρων στην ενημερωτική ημερίδα του συλλόγου με θέμα τη διαμεσολάβηση. Προσωρινά διέκοψε τη λειτουργία του το τραπεζικό κατάστημα της Πειραιώς στις οδούς Βενιζέλου και Φιλελλήνων. Απεργούν την Τετάρτη τα πληρώματα των φέρι μποτ.  Απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το Ειρηνοδικείου της Θάσου, δεν λύνει τις  απορίες για την επίλυση του προβλήματος.

 

Αγωνιώδης δήλωση του Οσμάν Καβάλα, από τις φυλακές της Κωνσταντινούπολης που είναι κρατούμενος. Την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Στέφανος μιλά σε εκδήλωση του συλλόγου των Ποταμουδίων. Την Κυριακή λαϊκός αγώνας δρόμου για μικρούς και μεγάλους στην Αλάνα. Στα ΚΑΠΗ Καρβάλης και της οδού Αγίου Αθανασίου το πρωί η Δήμαρχος. Αρχίζουν το πρωί οι εκδηλώσεις της Π.Ε. Καβάλας για την εβδομάδα υγείας.

 

Ένα ακόμη βήμα προς την Α2 έκανε χθες η Ένωση, που νίκησε 88-67 την Ασπίδα της Ξάνθης. 5η θέση για το ΓΣΕ στο πανελλήνιο εφήβων στην Κρήτη. Ατρόμητος Χαλκερού και Φρίξος Πλατανοτόπου πέτυχαν σημαντικές νίκες χθες, για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης