• 4 Μαΐου 2024,

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον απερχόμενο Πρέσβη της Νοτίου Κορέας Soosuk Lim

 Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον απερχόμενο Πρέσβη της Νοτίου Κορέας Soosuk Lim

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, με τον απερχόμενο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Σουσούκ Λιμ (Soosuk Lim) με τον οποίο συζήτησε θέματα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας.

Προηγουμένως, ο απερχόμενος Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας έγινε δεκτός από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Κατά τις συνομιλίες υπογραμμίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων και οι ισχυροί διαχρονικοί δεσμοί φιλίας, μεταξύ των δύο χωρών.


O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, εθιμοτυπική συνάντηση, με την Πρέσβη της Αλβανίας κ. Λουέλα Χαϊταράγκα (Luela Hajdaraga), με την οποία συζήτησαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας, καθώς επίσης τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τις συνομιλίες εκφράστηκε η επιθυμία ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Υπογραμμίστηκε, επίσης, η σημασία υλοποίησης της Συμφωνίας των Κοιμητηρίων για τους Έλληνες πεσόντες κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο 1940-1941.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης