• 6 Μαΐου 2024,

Συνεδρίασε χθες βράδυ το νέο Δ. Σ του Ερασιτέχνη – Βάζει προτεραιότητες η νέα διοίκηση του ΑΟΚ

 Συνεδρίασε χθες βράδυ το νέο Δ. Σ του Ερασιτέχνη – Βάζει προτεραιότητες η νέα διοίκηση του ΑΟΚ

Συνεδρίασε χθες το βράδυ η νέα διοίκηση του ΑΟΚ για πρώτη φορά. 

Οσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα βάζει και τις πρώτες προτεραιότητες  που είναι τα αυτονόητα, δηλαδή το θέμα του προπονητή αλλά και τις ανανεώσεις συνεργασίας  των παικτών που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Ψάλτης, ο Παπαστεριανός, ο Αλιατίδης, ο Δήμιζας, ο Σέχου  ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Επίσης ο στρατευμένος Παγκάκης.

Από τους «ντόπιους»  ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Βαλαβανόπουλος. Ο Γιαλαμούδης ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ και είναι ανοιχτό το θέμα αν θα συνεχίσει στην ομάδα.   Οι νεαροί σε ηλικία παίκτες της ομάδας είναι σε άλλη βάση.   Στο θέμα του προπονητή θα υπάρχει συνάντηση με τον Κώστα Ανυφαντάκη πολύ γρήγορα αφού η ομάδα πρέπει να τρέξει.

Στο ποδόσφαιρο θα υπάρχει κατά κάποιο τρόπο μια ξεχωριστή διοίκηση που θα ασχολείται αποκλειστικά με το τμήμα.  Λίγο πολύ τα ονόματα είναι γνωστά αφού και τα προηγούμενα χρόνια ήταν μπροστάρηδες.

 

Φιλόσογλου: « Ο Δήμος είναι εντάξει απέναντι στο τμήμα του Βόλει»

Χθες το πρωί ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου έκανε δηλώσεις στους 93,7 για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το Βόλει και την αποχώρηση του Νίκου Αγγελόπουλου. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Καβάλας ότι υποσχέθηκε στο τμήμα Βόλει το υλοποίησε στο ακέραιο.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Νίκος Αγγελόπουλος δεν έχει παράπονα για την αντιμετώπιση του Δήμου προς το τμήμα του Βόλει και το ανέφερε αυτό σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους.

Προσπαθώντας να εξηγήσει την αποχώρηση του Αγγελόπουλου είπε ακόμη ότι ίσως να μην υπήρχαν πολλοί χορηγοί την περασμένη σεζόν προκειμένου να υπάρχουν έσοδα στο τμήμα από τις διαφημίσεις.  Βέβαια με ειλικρίνεια είπε ότι μόνο  με το ποσό του Δήμου Καβάλας δεν είναι δυνατό να σταθεί η ομάδα στην Α2 κατηγορία που έχει πολλά έξοδα.  Κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Η επόμενη μέρα στο τμήμα του Βόλει φαίνεται να είναι εξαρτημένη από τη βοήθεια του Δήμου αλλά και από τους χορηγούς που θα βρεθούν για να δώσει η ομάδα το παρόν της στην Α2 κατηγορία.  Ο Γιώργος Χατζής εκλέχθηκε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και μαζί με τους κ.κ Καρασαββίδη, Τσουκαλά θα συγκροτήσουν τη νέα διοικούσα του τμήματος.

Αναμένονται πολύ γρήγορα εξελίξεις αφού τελειώνει και η προθεσμία που πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην Α2 κατηγορία.  Η διοικούσα ήδη έχει επαφές με ανθρώπους του Δήμου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης