• 5 Μαΐου 2024,

Συνεργασία Δήμου- Περιφερειακής Ενότητας για την αλλαγή λαμπτήρων

 Συνεργασία Δήμου- Περιφερειακής Ενότητας για την αλλαγή λαμπτήρων

Συνεχίστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα η συνεργασία υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας με αντίστοιχη υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Η δουλειά που γίνεται  -σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας – αφορά την αντικατάσταση μη λειτουργούντων λαμπτήρων σε σημεία στην πόλη αλλά και σε δημοτικά διαμερίσματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος Καβάλας ζήτησε τη βοήθεια της περιφερειακής ενότητας Καβάλας επειδή το όχημα του (καλαθοφόρο)  ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης.

Η Περιφερειακή Ενότητα ανταποκρίθηκε άμεσα. Διέθεσε το δικό της κατάλληλο για αυτήν την εργασία όχημα μαζί με τον οδηγό του οχήματος.

Το συνεργείο ενισχύθηκε με ηλεκτρολόγο του Δήμου Καβάλας.

Το αυτοκίνητο περιοδεύει από χωριό σε χωριό αντικαθιστώντας λαμπτήρες, λύνοντας και άλλα αυτής της φύσεως προβλήματα σε  στύλους φωτισμού. Τέτοιες δουλειές έγιναν ήδη στο Κρυονέρι και το Ζυγό, τη Λυδία και τον Αμυγδαλεώνα αλλά και μέσα στην πόλη της Καβάλας. Ίδια εργασία θα γίνει το προσεχές διάστημα στα δημοτικά διαμερίσματα Πολύστυλου- Δάτου.

Όσο κι αν η προαναφερθείσα διαδικασία θεωρείται αυτονόητη και για τους δύο φορείς, είναι πρώτη φορά που υλοποιείται τόσο καλά. Τόσο συστηματικά και αποδοτικά. Έχει τόσο μεγάλη διάρκεια.

Οφείλεται φυσικά στις καλές σχέσεις που υπάρχουν και μεταξύ των επικεφαλής των δύο θεσμών αλλά και μεταξύ των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Καβάλας. Ρόλο παίζει το ότι το όχημα της Π.Ε. Καβάλας είναι διαθέσιμο δηλαδή δεν έχει (τουλάχιστον ως τώρα) άλλες υποχρεώσεις στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού.

Διαβάστε επίσης