• 18 Απριλίου 2024,

Συνοικιακοί και άλλοι σύλλογοι υπέρ του Μένουμε Σπίτι

 Συνοικιακοί και άλλοι σύλλογοι υπέρ του Μένουμε Σπίτι

*Σύλλογος Περιγιαλίου: Η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου μας ευχόμαστε όλα να πάνε κατ ευχή και να βγούμε δυνατοί από τις δύσκολες ώρες που περνάμε, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε εμείς το έργο μας και ο καθένας ότι επιθυμεί από την πλευρά του. Ενωμένοι και δυνατοί θα περάσουμε την μπόρα αυτήν!!!

Σύλλογος Χωράφας: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας ευχαριστεί τον κ. Θεόδωρο Μουριάδη (Δήμαρχο Καβάλας), τον κ. Κυριάκο Σταυρίδη (Αντιδήμαρχο Καθαριότητας)και το εργατικό προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας – διότι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου μας και καθάρισαν στον χώρο της πρώην παιδικής χαράς που βρίσκεται στην Χωράφα ,στην οδό Ιωάννου Μέξη -στάση Βλαμάκη, δίνοντας φυσικά την υπόσχεσή ότι ο Σύλλογός μας θα υιοθετήσει τον χώρο και θα αναλάβει την περιποίηση του χώρου, ώστε να γίνει ένα ωραίο παρκάκι που να μπορούν να το απολαμβάνεται.

Σύλλογος Χωράφας: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας παρακαλεί όλους τους κατοίκους της συνοικίας του ,τα μέλη , φίλους γνωστούς, και κυρίως τα ευπαθή άτομα να μένουν στα σπίτια τους ,να μην βγαίνουν άσκοππα έξω χωρίς να έχουν κάποια δουλειά και να εκτελούν αυστηρά τις οδηγίες υγιεινής καθαριότητας γιατί έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε αυτόν τον διαβολεμένο ιό . ΄Οσα άτομα ευπαθή δεν έχουν κανένα στο πλευρό τους και είναι μόνα τους ,να μην φοβούνται, ο Σύλλογος θα είναι δίπλα τους και θα τους εξυπηρετήσει. Μπορούν να πάρουν στα τηλέφωνα 2510221630 – 6936590145 και 6979321438 και θα εξυπηρετηθούν.

Σύλλογος Ποταμουδίων: Έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης κλειστοί θα είναι και όλοι οι σύλλογοι (πολιτιστικοί, αθλητικοί κ.α.) για τις επόμενες 14 ημέρες. Τηρούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού και αναμένουμε για νεώτερες ανακοινώσεις. Η μάχη αυτή πρέπει να κερδηθεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες!

*Λέσχη Ποντίων Καβάλας: Η Λέσχη Ποντίων Ν Καβάλας μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας ως μέτρο προστασίας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19, με αίσθημα ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης προς τα μέλη αλλά και τους συμπολίτες της, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των τμημάτων της από την Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και τις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

*Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας: Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας έως τις 24 Μαρτίου 2020, στο ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικά σημείο που βρισκόμαστε με τη διασπορά του κορονοϊου COVID-19, ακολουθώντας την πολιτική πρόληψης της πολιτείας με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στην αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών.

*Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας: Αγαπητοί συμπολίτες, παράλληλα με όλες τις άλλες ενέργειες του Συλλόγου όσον αφορά στα τμήματα χορού και χορωδίας, και εφαρμόζοντας τα τελευταία μέτρα της Κυβέρνησης για το κλείσιμο των Μουσείων, ώστε να περιορισθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, είμαστε αναγκασμένοι να κρατήσουμε κλειστό το «Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού» μέχρι να αρθεί η απαγόρευση λειτουργίας τους. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί και ας ευχηθούμε να αποδώσουν τα μέτρα, ώστε να ξεπεράσουμε και αυτόν τον κίνδυνο.

*Όμιλος Πόντιων Χορευτών: Ανταποκρινομενοι και εμεις στα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορονοϊού αναστέλλεται η λειτουργια όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου για δυο εβδομαδες. Προέχει η υγεία ολων…

 

Διαβάστε επίσης