Σύντομα διαθέσιμη η αίθουσα του ΟΣΚΑΡ

 Σύντομα διαθέσιμη η αίθουσα του ΟΣΚΑΡ

Γραφειοκρατικός είναι ο λόγος που τόσο καιρό η αίθουσα του ΟΣΚΑΡ δεν παραχωρούνταν στους τοπικούς συλλόγους για τις εκδηλώσεις τους. Το πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίσθηκε μετά από ένα – δύο μήνες κι έτσι σύντομα το ΟΣΚΑΡ θα είναι και πάλι διαθέσιμο για τις τοπικές εκδηλώσεις.

Αυτή είναι η ενημέρωση εκ μέρους του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλία Καλανταρίδη. Το ΟΣΚΑΡ μισθώθηκε εκ νέου από το δήμο Καβάλας το καλοκαίρι. Περιέργως, από το καλοκαίρι έως και σήμερα καμία εκδήλωση δε φιλοξενήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο. Υπάρχουν σύλλογοι που ζήτησα την αίθουσα αλλά ο δήμος Καβάλας απάντησε αρνητικά.

Το πρόβλημα ανέκυψε μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ενοικίασης. Έχει σχέση με προηγούμενους λογαριασμούς ρεύματος που έμειναν απλήρωτοι. Ίσως το πρόβλημα να έχει λυθεί κιόλας, δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ο Ηλίας Καλανταρίδης. Αναμένεται λοιπόν να επανέλθουν οι εκδηλώσεις στο ΟΣΚΑΡ, ενώ επίκειται η πρώτη πρόσληψη προσωπικού του δήμου Καβάλας, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Ο κ. Καλανταρίδης εξήγησε ότι η πρώτη πρόσληψη αφορά σε εξήντα έως εβδομήντα δικαιούχους από τους 270 που συνολικά θα απασχολήσει επί οκτώ μήνες ο δήμος Καβάλας.

Διαβάστε επίσης