• 19 Μαΐου 2024,

Σύντομα περίφραξη- Μετά το Καλοκαίρι το έργο στην Αλάνα

 Σύντομα περίφραξη- Μετά το Καλοκαίρι το έργο στην Αλάνα

Σε διαβουλεύσεις με το Δήμο Παγγαίου και τις υπηρεσίες του είναι εδώ και μέρες οι εκπρόσωποι του επιχειρηματία που αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ την Αλάνα.

Πρόθεση του είναι να περιφράξει τα δύο οικόπεδα στην περιοχή. Κάτι που θα γίνει άμεσα. Οι συζητήσεις των εκπροσώπων του Άλεξ Χατιντάτζι με το Δήμο αφορούν το πώς θα γίνει η περίφραξη αφού θα πρέπει να υπάρχουν ελεύθεροι χώροι για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Φέρεται να υπάρχει συμφωνία ώστε να ανοιχτούν δύο δρόμοι προς την παραλία. Ένας στην αρχή και ένας στο τέλος των οικοπέδων. Το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί η απαραίτητη οικοδομική άδεια. Είτε ηλεκτρονικά, είτε σε πιο στενή συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου και την πολεοδομία αυτού.

Η περίφραξη θα γίνει για διάφορους λόγους. Και για την προστασία της ιδιωτικής έκτασης καθώς ο νέος ιδιοκτήτης είναι ενοχλημένος από το ότι στην Αλάνα γίνονται πολλά και διάφορα. Ακόμη και εναπόθεση μπάζων!

Σύμφωνα με όσα παραλλήλως γίνονται γνωστά, ο επιχειρηματίας σε αυτήν την φάση θα κάνει μόνο περίφραξη της έκτασης. Στη συνέχεια και μετά το Καλοκαίρι σκοπεύει να εκδώσει άδειες για το ουσιαστικό μέρος του έργου του.

Η περίφραξη της Αλάνας θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην περιοχή. Ειδικά για τους πελάτες των παραλιακών μπαρ. Τα οποία σύντομα θα ξαναλειτουργήσουν. Τόσα Καλοκαίρια παρκάρουν δίπλα στα καταστήματα. Στο προσεχές μέλλον θα μπορούν να παρκάρουν μόνο στις άκρες των δύο κάθετων στο οικόπεδο δρόμων. Ανάλογα φυσικά με το πλάτος που αυτοί θα έχουν.

Διαβάστε επίσης