• 29 Μαρτίου 2024,

Τ. Εμμανουηλίδης: «Ζητείται σοβαρότητα κι αξιοπιστία»

 Τ. Εμμανουηλίδης: «Ζητείται σοβαρότητα κι αξιοπιστία»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάκης Εμμανουηλίδης παραινέβη στη ραδιοφωνική συζήτηση της ΠΡΩΙΝΗΣ, αναφορικά με την κατάρρευση της γέφυρας και τις επόμενες κινήσεις του δήμου Καβάλας. Έχοντας πληροφορηθεί την αλλαγή στάσης της διοικήσεως του δήμου εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος, διότι η συμφωνία του περασμένου Σαββάτου δεν τηρείται.

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ κ. Εμμανουηλίδης δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Θα έβαζα τίτλο στην περιπέτεια που βιώνουμε “Ζητείται σοβαρότητα και αξιοπιστία”. Είναι ένα λεκτικό εφεύρημα ότι η γέφυρα ανήκει στην ιδιοκτησία του δημοσίου. Το θέμα είναι ποιος έχει την ευθύνη της συντήρησης. Ξέρουν τις ευθύνες τους και προσπαθούν να τις αποφύγουν. Τα πράγματα ξεφεύγουν εντελώς. Δεν μπορεί να κοιμόμαστε το βράδυ με μία συμφωνία και να ξυπνούμε με μία άλλη.

Δεν είναι θέμα χρηματοδότησης του έργου αποκατάστασης της πεσμένης γέφυρας. Αυτό ξεκαθαρίστηκε εξαρχής. Το θέμα είναι να απαλλαγούν των ευθυνών τους. Δέχομαι ότι πιθανόν η ευθύνη συντήρησης να ανήκει στην περιφέρεια. Ποιους προσπαθεί να παραμυθιάσει η δήμαρχος; Ακούμε πράγματα απίθανα. Η ευθύνη συντήρησης ανήκει είτε στο δήμο Καβάλας είτε στην περιφέρεια ΑΜΘ και δεν ανήκει στο υπουργείο υποδομών. Στη σύσκεψη του Σαββάτου, όπου και παραβρεθήκαμε, λάβαμε οριστικές αποφάσεις».

 

 

Διαβάστε επίσης