• 21 Μαΐου 2024,

Τα 2 διαμερίσματα γίνονται 6 και άδεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Θάσο! 

 Τα 2 διαμερίσματα γίνονται 6 και άδεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Θάσο! 

Ενδιαφέρουσα η δραστηριότητα των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων του Ν. Καβάλας στην προηγούμενη περίοδο, ειδικότερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν αφορούν και πάλι δύο βασικές διαφορετικές κατηγορίες. Το πρόγραμμα «Εξ οικονομώ» και τις τουριστικές επενδύσεις. Έμμεσες ή άμεσες. Σημειώνουμε ότι οικοδομικές άδειες εκδίδονται και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΤΕΕ.

Αυτή η διαδικασία συνεχώς ενισχύεται αφού είναι αρκετά πιο απλή και φυσικά και πιο εύκολη. Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θάσου εξέδωσε άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου 4 αστέρων φυσικά στη Θάσο.

Περιλαμβάνει ισόγειο κτίριο και δύο ορόφους μαζί με κολυμβητικές δεξαμενές. Στην Καβάλα 2 οροφοδιαμερίσματα θα έχουν τις απαραίτητες επεμβάσεις- τροποποιήσεις για να χωριστούν σε έξι διαμερίσματα! Χωρίς να αποκλείεται αμέσως μετά η τουριστική εκμετάλλευση τους.

Εκδόθηκε άδεια κατασkευής συγκροτήματος κατοικιών με πισίνες στη Θάσο. Θα κατασκευαστούν 8 διώροφες κατοικίες σε περιοχή του Δήμου Παγγαίου, στη δημοτική ενότητα Ορφανού. Θα κατασκευαστούν διώροφες κατοικίες σε αγροτική οδό στη Νέα Πέραμο. Πρόκειται για ένα ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών σε μία έκταση 4 στρεμμάτων.

Με αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι αυτά τα σπίτια θα κατασκευαστούν σε μία γενικότερη αγροτική περιοχή έξω από τη Νέα Πέραμο όπου δίπλα και παραδίπλα βρίσκονται αμπέλια και δέντρα! Τέλος στη Θάσο εκδόθηκε άδεια για να κατασκευαστεί συγκρότημα επιπλωμένων ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.

Διαβάστε επίσης