• 26 Απριλίου 2024,

Τα κατάφερε στις «Ρεμπέτικες Ιστορίες» το χορευτικό του ΚΕΛ Νεάπολις

 Τα κατάφερε στις «Ρεμπέτικες Ιστορίες» το χορευτικό του ΚΕΛ Νεάπολις

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου το χορευτικό τμήμα του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις» είχε πετυχημένη συμμετοχή στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ρεμπέτικες Ιστορίες».

Αυτή και τα δύο βράδια παρουσιάστηκε στο γεμάτο από κόσμο δημοτικό θέατρο της Χρυσούπολης. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογο Θρακιωτών Νέστου. Υλοποιήθηκε από την ορχήστρα Παλαιών Ασμάτων. Η μουσική επιμέλεια ήταν του Απόστολου Αποστολίδη και η σκηνοθεσία της Κυριακής Οβαλιάδου.

Το χορευτικό τμήμα του ΚΕΛ Νεάπολις προετοιμάστηκε με εντατικές πρόβες. Είχε θετική παρουσία και έτσι χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι: Εκ μέρους του ΔΣ του ΚΕΛ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ευχαριστούμε τους χορευτές, τις δασκάλες μας Ιωάννα Βασιλειάδου και Ελένη Κοτανίδου που με την άοκνη προσπάθεια τους επιτύχανε μια αξιοπρεπέστατη χορευτική παρουσία στις «Ρεμπέτικες Ιστορίες». Ευχαριστούμε το μαέστρο Αποστολίδη Απόστολο για την πρόσκληση που μας έκανε, την ευκαιρία που μας έδωσε να ζήσουμε την ωραία αυτήν εμπειρία.

Παράλληλα το ΚΕΛ Νεάπολις κάνει γνωστό ότι: Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκδρομή του συλλόγου μας στην Κωνσταντινούπολη, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-7-8 Μαρτίου 2020.

Ο σύλλογός μας θα πάρει μέρος στο φεστιβάλ-εκδήλωση του Ζωγράφειου Λυκείου. Θα επισκεφτούμε διάφορα μέρη της Πόλης, θα απολαύσουμε τους πρώτους Χαιρετισμούς εκκλησίας της, θα κάνουμε κρουαζιέρα στον Βόσπορο, θα γλεντήσουμε στο koomKapi και πολλά άλλα. Ενημερώστε μας εγκαίρως αν θέλετε να πάρετε μέρος στην όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδρομή μας, στο τηλ. της δασκάλας μας Ελένης Κοτανίδου στο τηλ. 6945906896 και της Ιωάννας Βασιλειάδου 6972290680.

 

Διαβάστε επίσης