• 30 Απριλίου 2024,

Τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής σε έμμισθες θέσεις ομάδων εργασίας

 Τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής σε έμμισθες θέσεις ομάδων εργασίας

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια απόφαση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας με ημερομηνία 9 Γενάρη του 2020. Συγκροτούνται εκ νέου ομάδες εργασίας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του φορέα. Αυτές οι ομάδες εργασίας επί της ουσίας είναι μόνιμες. Οι νέες θα εργαστούν όλο το νέο έτος. Μέχρι τώρα αποτελούνταν μόνο από υπαλλήλους του Επιμελητηρίου.

Με την πρόσφατη απόφαση στις επιτροπές μετέχουν και μέλη της διοικητικής επιτροπής. Τα οποία όπως αναφέρει η απόφαση θα πληρώνονται βάσει σχετικής ΚΥΑ του 2016.

Η απόφαση που ουσιαστικά είναι απόφαση της διοικητικής επιτροπής (αριθμός 52/ 8-1-2020) αναφέρει για τις ομάδες εργασίας (αντικείμενο και μέλη):

1) Μητρώου και στατιστικής. Μετέχουν (εκτός από τους υπαλλήλους) οι Δέμπας- Κουκουτίνης- Κούτρας – Καραμπουρνιώτη.

2) Δράσεις στήριξης επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή (εκτός από τους υπαλλήλους) των Δέμπας- Κούτρας- Καραμπουρνιώτη- Αγγελίδης.

3) Γενικό Εμπορικό Μητρώο- Υπηρεσία μιας στάσης με τη συμμετοχή Δέμπα- Κουκουτίνη- Κούτρα- Αγγελίδη και

4) Διοικητικής υποστήριξης όπου εκτός των υπαλλήλων μετέχουν οι Δέμπας- Κουκουτίνης- Αγγελίδης- Καραμπουρνιώτη.

Η ίδια απόφαση σημειώνει ότι: Ο τρόπος και ο χρόνος λειτουργίας των ομάδων εργασίας θα καθορίζεται, θα συντονίζεται και θα ελέγχεται από τον πρόεδρο της κάθε επιτροπής ανάλογα με τις ανάγκες του Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος σε συνεργασία με τη διοικητική επιτροπή θα προσδιορίζει τα προς διεκπεραίωση έργα. Σε κάθε μια από τις ομάδες εργασίας μετέχουν 7 υπάλληλοι που είναι πάντα οι ίδιοι. Εντύπωση προκαλεί το ότι στις ομάδες εργασίας δεν έχει οριστεί (σε καμία) ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης.

Κατά πληροφορίες ο Α’ Αντιπρόεδρος όταν τέθηκε το θέμα (προ λίγων μηνών) είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε διαδικασία από την οποία θα είχε έσοδα. Με λίγα λόγια δεν επιθυμεί να αμείβεται. Ξεκαθαρίζουμε ότι η διαδικασία εργασίας- αμοιβής είναι απολύτως νόμιμη και για τους υπαλλήλους και για τα μέλη της διοικητικής επιτροπής.

Διαβάστε επίσης