• 6 Μαΐου 2024,

Τα σφάλματα σου πέλαγα !

 Τα σφάλματα σου πέλαγα !

Πλάκα έχει και η Φώφη Γεννηματά η οποία στο συνέδριο της ΔΗΣΥ πήρε τον λόγο τελευταία και είπε με νόημα :

Ε ναι λοιπόν επιστρέψαμε!

Αυτό που δεν μας είπε είναι απο ποιά πόρτα ;

Διότι κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει στην δική μας αντίληψη.

Η Δημοκρατική Παράταξη για την οποία ο λόγος έχει περάσει απο πολλά στάδια και νομίζω οτι η παρούσα φάση μόνο επιστροφή δεν θυμίζει.

Κάποια στελέχη έχουν αποχωρήσει δημιουργώντας το δικό τους κίνημα ενώ και κάποια που έχουν παραμείνει απέχουν σιωπηρά διότι διαφωνούν με τακτικές και πρόσωπα.

Αναρωτιέμαι απο που ορμώμενη η Γεννηματά βλέπει αυτή την επιστροφή ;

Η θερμοκρασία έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της και είναι καλό που οι μετερολώγοι ακόμα δεν κάνουν λόγο για το δεύτερο κύμα καύσωνα το οποίο θα υπάρχει σίγουρα μέσα στον Ιούλη.

Είναι καλό να υπάρχει απόσταση μεταξύ των κυμάτων για να προλαβαίνουμε να παίρνουμε κάποιες ανάσες στο ενδιάμεσο.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν και το επόμενο κύμα καύσωνα θα μας φέρει θερμές αέριες μάζες απο την Αφρική ή θα επιλέξει άλλη δεξαμενή ζέστης.

Πάντως ο μετερολώγος ο Καλλιάνος ο οποίος πρώτος μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο face book μας είχε ενμημερώσει για το πρώτο αυτό κύμα καύσωνα επανήλθε κάνοντας λόγο για το πιο θερμό τριήμερο της τελευταίας δεκαετίας που πέρασε  και μας ενημερώνει οτι απο σήμερα το βράδυ θα έχουμε καταιγίδες στα Βόρεια και εδώ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Λέτε μετά τους καύσωνες να μπλέξουμε με τις καταιγίδες ;

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι αυτά τα φαινόμενα είναι τροπικά και σιγά – σιγά και τα καλοκαίρια στην Ελλάδα γίνονται  τροπικά.

Πανδαιμόνιο στο λιμάνι της Ραφήνας το απόγευμα της Παρασκευής με την παρουσία της Μενεγάκη που προσπέρασε όλα τα αυτοκίνητα της ουράς σταμάτησε το τζιπ της ακριβώς μπροστά στο καράβι κατέβηκε και κυρία κατευθύνθηκε στο εσωτερικό αδιαφορώντας για τις διαμαρτυρίες όλων αυτών που προσπέρασε προκειμένου να αποφύγει αυτό που λέμε ταλαιπωρία σε λιμάνια και ουρές.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε ΜΕΝΕΓΑΚΗ δεν γίνεσαι αλλα γεννιέσαι !

Σιγά μην περίμενε η Μενεγάκη μέσα στο λιοπύρι στην ουρά για να επιβιβαστεί στο καράβι.

Δεν είστε καλά.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι τις μέρες που ο καύσωνας με τις υψηλές θερμοκρασίες χτύπησε την Ελλάδα επηρέασε το ίδιο διάστημα και την γειτονική Βουλγαρία αλλά και την Ρουμανία.

Μάλιστα στην Βουλγαρία για 17 πόλεις χτύπησε ο κόκκινος συναγερμός με οτι αυτό συνεπάγεται.

Για να μην νομίζετε οτι μόνο εμείς ταλαιπωρούμαστε απο τον καύσωνα.

Αυτό το πρώτο κύμα πήρε αμπάριζα όλη την γειτονιά.

Πάει και ο Σπαλιάρας απο το SURVIVOR και έτσι η τετράδα του τελικού είναι Ντάνος – Μάριος Βασάλος και μισθοφόρος.

Η συνέχεια επι ελληνικού εδάφους.

Πάντως  στην τελική φάση του παιχινιδιού ο μεγάλος νικητής θα προκύψει απο μια μεγάλη ψηφοφορία του κοινού αφού αγωνιστικά για να φτάσουν στον τελικό θα είναι περίπου στην ίδια κατάσταση.

Πολλά λόγια για το air sea show το οποίο η πόλη έχει αγκαλιάσει αλλά για να έχει συνέχεια θα πρέπει να ανανεωθεί όσο αφορά το θέαμα.

Ο κόσμος για να συνεχίσει να κατεβαίνει στην παραλία και να σηκώνει το κεφάλι ψηλά θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να δει κάτι διαφορετικό.

Οσο αφορά τον καιρό όλη την εβδομάδα η θερμοκρασία τις πιο θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πάνω απο τους 30 βαθμούς αλλά σε καμμία περίπτωση την θερμοκρασία που πιάσαμε το τριήμερο που μας πέρασε.

Πλέον καλοκαίρια και θα πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τα 25άρια και τα 27άρια αρχές Ιουνίου που μάλιστα απο ένα βαθμό και μετά είχαν αρχίσει να μας προβληματίζουν έντονα.

Όλοι οι παίκτες του SURVIVOR στην Αθήνα αφού ο Άγιος Δομίνικος για το παιχνίδι έχει τελειώσει οριστικά.

Τώρα πλέον η συνέχεια στην πρωτεύουσα όπου θα γίνει και ο μεγάλος τελικός.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι ύπουλοι και ιδιαίτερα θερμοί.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Δεν χάνουμε ούτε την πίστη μας ούτε την καλή μας ψυχολογία γιατί είναι πλέον γνωστό οτι είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης