Τάσος Μήτρου στους 93,7: « Θεώρησε ο Βασίλης ότι ήταν καλό να αποχωρήσει»

 Τάσος Μήτρου στους 93,7: « Θεώρησε ο Βασίλης ότι ήταν καλό να αποχωρήσει»

Συνέντευξη για την επιστροφή του στη θέση του προέδρου στην ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου, παραχώρησε στους 93, 7 ο Τάσος Μήτρου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι ακριβώς έγινε και ο Τάσος Μήτρου επανήλθε λίγους μήνες μετά και πάλι στην προεδρία του συλλόγου;

Απάντηση: Βασικά με τον Βασίλη(Μπιλμπίλη) ήμασταν μαζί και διοικούσαμε τον Βρασίδα σχεδόν για 10 χρόνια.  Ημασταν σε όλα μαζί, το ίδιο πιστεύω και τώρα. Απλά ήρθαν κάποια γεγονότα που σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και θεώρησε ο Βασίλης ότι είναι καλύτερο και γι` αυτόν και για την ομάδα να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου. Ήρθαμε σε συνεννόηση χωρίς να έχουμε διαφορές και πάντα για το καλό του συλλόγου. Πάντα έτσι λειτουργούσαμε. Ξεκινήσαμε μαζί ένα έργο τα τελευταία δυο χρόνια και αυτό το έργο δεν πρέπει να μείνει μισό.

Ανέλαβα την προεδρία και συνεχίζουμε.

Ερώτηση: Υπήρχαν κάποιοι ειδικοί λόγοι για την αποχώρηση του κ. Μπιλμπίλη;

Απάντηση: Ο Βασίλης είναι από τους παλαιότερους παράγοντες στο νομό Καβάλας. Τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει  και εμείς οι νεώτεροι, εγώ, ο Παπαζίδης, ο Δόμβρος, ο Καλογιαννάκης ο Ιακωβίδης  έχουμε κάποιες άλλες αντιλήψεις στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου. Βλέπουμε λίγο διαφορετικά το ποδόσφαιρο στις σχέσεις με τους παίκτες και τον προπονητή. Ο Βασίλης  είχε κάποιες απόψεις και ιδέες για την οργάνωση της ομάδας που δεν μπόρεσαν να περάσουν. Γι` αυτό το λόγο διαφώνησε με όλους τους υπόλοιπους. Είχαμε κάποιες διαφωνίες. Σε όλες τις οικογένειες συμβαίνουν αυτά. Θεώρησε ο ίδιος καλό μετά από συνεννόηση με όλους μας να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί και να δει τα πράγματα διαφορετικά.

Για το καλό του συλλόγου, μας είπε ότι έπρεπε να φύγει. Βέβαια πάλι είναι κοντά μας ο άνθρωπος, μιλάμε, συζητάμε και ο Βρασίδας είναι πάνω απ` όλα. Ξέρουμε ότι όταν χρειαστεί πάλι θα βοηθήσει.

Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, πάντα θα υπάρχουν προβλήματα. Με την ήττα στο κύπελλο, λίγο οξύνθηκαν τα πνεύματα.

Ερώτηση: Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου  μετά το πρώτο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Λιμεναρίων;

Απάντηση: Οσον αφορά το πρωτάθλημα ο στόχος μας πάντα ήταν σιγά- σιγά κάποια παιδιά από την Ακαδημία να παίξουν στην μεγάλη ομάδα.  Να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα και έχουμε 2-3 καλούς μικρούς αυτή τη στιγμή που αγωνίζονται.

Κατά γενική ομολογία παίζουμε στην Α` κατηγορία το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εκείνη τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η ομάδα στη σεζόν που διανύουμε. με το μελανό σημείο της τιμωρίας των 6 βαθμών, έφερε ένα πολύ δύσκολο μήνα στον Βρασίδα.

Μείναμε πίσω.  Εκείνος ο μήνας για την οικογένεια του Βρασίδα ήταν πολύ δύσκολος.  Τότε ήμασταν δεύτεροι ένα η δύο βαθμούς  πίσω από τον Ορφέα. Από εκεί και μετά η ομάδα έχασε 9 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Ηταν θέμα ψυχολογικό. Υπήρχε η πίεση, όλοι μας ήμασταν άνω κάτω.  Το περάσαμε αυτό.

Θέλουμε να έχουμε μια νοικοκυρεμένη ομάδα παράδειγμα προς μίμηση  για όλους. Ηθική ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε το Κύπελλο κατηγορίας στην ΕΠΣ Καβάλας μέσα στο Κοκκινόχωμα. Είμαστε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Θα πάμε να διεκδικήσουμε μέσα στα Λιμενάρια, αυτό που μας ανήκει. Το Β` ημίχρονο της όλης ιστορίας, σ` ένα φιλόξενο μέρος.

Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είναι πολύ καλές ομάδες και οι δυο. Θα πάμε να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στον τελικό. Εχουμε πολύ καλή χημεία σαν ομάδα, είμαστε μια οικογένεια.  Εχουμε επίσης ένα πολύ καλό προπονητή που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στην ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης