• 15 Μαΐου 2024,

Τάσος Τσαπανίδης: « Στη Νέα Πέραμο κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αδικούμαστε από τη βαθμολογική συγκομιδή»

 Τάσος Τσαπανίδης: «   Στη Νέα Πέραμο   κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αδικούμαστε από τη βαθμολογική συγκομιδή»

Δηλώσεις στους 93,7 για το ματς της ομάδας του στη Νέα  Πέραμο αλλά και γι` αυτό που έρχεται με τον Βύρωνα Καβάλας  έκανε ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων Τάσος Τσαπανίδης.

Τόνισε ότι η Αναγέννηση παρά τη σπουδαία της εμφάνιση με τον Βρασίδα πλήρωσε ένα τραγικό λάθος στο τέλος του αγώνα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι γενική η ομάδα του αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή στα πρώτα 3 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι στη Νέα Πέραμο;

Απάντηση: Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το καλύτερο   που έχουμε κάνει έως τώρα σαν ομάδα έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ένα τραγικό λάθος στο τελευταίο λεπτό στοίχησε πάρα πολύ. Δεν πήραμε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.  Νομίζω ότι είμαστε άτυχοι στα τρία πρώτα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» και στο πρώτο παιχνίδι τους 3 βαθμούς, όμως εκεί μετά το 3-0 κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και το πληρώσαμε.  Δεν είναι η εικόνα της ομάδας για να έχουμε 4 βαθμούς αλλά για μένα έπρεπε να είχαμε το απόλυτο.

Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε. Στη Νέα Πέραμο κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι μας ενώ είμαστε σε μια περίοδο που τα παιδιά είναι κουρασμένα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχανε το καλοκαίρι. Σιγά- σιγά δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο αλλά δεν έπρεπε να κάνουμε τέτοια τραγικά λάθη που μας στοίχισαν ακριβά ενώ υπάρχει η εμπειρία στην ομάδα.

Ερώτηση: Αυτό σας πεισμώνει περισσότερο; Υπάρχει η καλή εικόνα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που σας αναλογούν; 

Απάντηση:  Μας πίκρανε πάρα πολύ. Αν πεισμώσουμε θα φανεί την Κυριακή με τον Βύρωνα που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θα φανεί την Κυριακή αν είμαστε πεισμωμένοι. Σίγουρα με μια νίκη θα μπούμε μέσα στη διεκδίκηση. Αν όμως έχουμε κάποιο στραβό αποτέλεσμα θα έχουμε χάσει πολύ έδαφος και μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα, γιατί οι αντίπαλοι είναι καλές ομάδες.

Ερώτηση: Φαίνεται πάντως ότι θέλετε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Αναγέννηση στο φετινό πρωτάθλημα.

Απάντηση: Σίγουρα θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγούμε πρώτοι αλλά είναι στόχος μας να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Γι` αυτό ακριβώς το λόγο φέραμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές και με τους νεαρούς που έχουμε στην ομάδα να κάνουμε ένα σύνολο δυνατό. Μας ενδιαφέρει και τα νέα παιδιά να αποκτήσουνε εμπειρίες προκειμένου στα επόμενα χρόνια να υπάρχει μια πολύ δυνατή ομάδα στο νησί.

Ερώτηση: Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα του Τάσου Τσαπανίδη από τις τρείς πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Το πρωτάθλημα όταν έχεις 4 ομάδες στη Γ` Εθνική δεν είναι πολύ δυνατό. Οι ομάδες σχεδόν όλες είναι ισάξιες. Μέχρι το τέλος δεν πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα για να βγει πρώτη.  Υπάρχει ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που πιστεύω ότι θα ξεχωρίσουν. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ που αποδυναμώθηκε και έχει έως τώρα μηδέν βαθμούς παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο, απλά δεν τις βγαίνουν τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι 4-5 ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Δεν υποτιμάμε όμως καμία ομάδα.

Διαβάστε επίσης