Βάνα Μπάρμπα : Υποψήφια για τον Δήμο Γλυφάδας – και τα μυαλά στο στεγνωτήριο !!!

 Βάνα Μπάρμπα : Υποψήφια για τον Δήμο Γλυφάδας  –  και τα μυαλά στο στεγνωτήριο !!!

Απο την ελληνική οθόνη η Βάνα κατεβαίνει στην πολιτική και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα και αναρτήσεις θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο Γλυφάδας.

Γιατί οχι ;

Εδώ έγινε Δήμαρχος ο Ψινάκης και μάλιστα πετυχημένος , αν εξαιρέσεις τα γεγονότα στο ΜΑΤΙ που έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες , γιατί να μην γίνει η Βάνα Μπάρμπα που είναι γυναίκα ΑΜΑΖΟΝΑ και έχει τον τρόπο ;

Όπως τον έχει στο θέατρο και στον κινηματογράφο έτσι θα τον έχει και στην πολιτική.

Τελευταία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της Βανάρας της ΑΜΑΖΟΝΑΣ η συμμετοχή της στο σήριαλ που είδαμε , αν δεν κάνω λάθος μέσα απο την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ ή του ΑΝΤ1, με την Βανάρα να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αδέρφια με τον έναν εκ των οποίων μάλιστα κυνηγιέται μέσα στους στάβλους φορώντας  μόνο ένα κομπινεζόλ !

Στο συγκεκριμένο σήριαλ η Βάνα Μπάρμπα υποδύεται την Άννα η οποία είναι παντρεμένη με τον Αντώνη , (Χρήστος Τσάγκας) αλλά κυνηγιέται στους στάβλους με τον αδερφό του και κουνιάδο της Στράτο Τζώρτζογλου που είναι ο Κώστας για τις ανάγκες του σήριαλ.

Είναι απο τις καλύτερες παρουσίες της Βάνας Μπάρμπα σε σήριαλ και παίζει έναν ρόλο για τον οποίο νομίζω οτι έχει γεννηθεί.

Υποδύεται την γυναίκα που είναι έτοιμη να διαλύσει οχι μία οικογένεια αλλά ένα ολόκληρο χωριό.

Παρόλα αυτά η σελίδα είναι σύμφωνη με την διεκδίκηση του Δήμου της Γλυφάδας απο την γυναίκα αυτά που μπορεί να κάνει δουλειά.

Εχει δυναμισμό , έχει τσαμπουκά , έχει και τα άντερα να κάνει δουλειά.

Θυμηθείτε οτι η Βάνα είναι απο τις πιο φανατικές θαυμάστριες του Πάγκαλου του Θόδωρου που είναι γνωστό οτι έχει τα δικά του και είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος που ή θα τον αγαπήσεις ή θα τον μισήσεις.

Η Βάνα τον αγάπησε.

Έχω κλάψει για πολλές γυναίκες έχω κλάψει που λέει και το τραγούδι του Κυριαζή αλλά για την Βάνα πιο πολύ.

Ο Χρήστος Κυριαζής όταν γνώρισε την Βάνα ήταν μαραγκός και όταν χωρίσανε έγινε τραγουδιστής,

Υπήρχε μία διετία μέσα στο ‘90 που όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του Κυριαζή.

 

Το γεγονός ότι η Καβάλα EXPO 2018 ασχολείται με την εστίαση και το φαγητό σημαίνει οτι πάνε καλύτερα τα πράγματα  αφού θέλω να σας θυμίσω οτι τα τελευταία χρόνια της κρίσης σχεδόν κάθε χρόνο η έκθεση είχε σαν κεντρικό της θέμα τους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης αφού η τιμή του περελαίου θέρμανσης για τους περισσότερους έλληνες ήταν απαγορευτική.

Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και φέτος αλλά οτι και να κανουν το 2018 δεν μπορεί να γίνει 2010 ή 2011.

Πάντως αν βγάλεις απο τον χάρτη την θέρμανση με το πετρέλαιο έχω την εντύτπωση οτι ο πιο αξιόπιστος είναι αυτός με την αντλία θερμότητας αφού τα πέλετ και οι ξυλολέβητες έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Τώρα όσο αφορά την έκθεση νομίζω οτι αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον για όλους αυτούς που ασχολούνται με την εστίαση γιατί θα μάθουν και θα δούνε πολλά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα Παρασκευή που το μυαλό μας είναι στο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Είμαστε έτοιμοι να το ζήσουμε και αυτό.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης