Τάσος Τσαπανίδης στους 93,7 : « Εχει πολλές δυνατότητες η Αναγέννηση»

 Τάσος Τσαπανίδης στους 93,7 : « Εχει πολλές δυνατότητες η Αναγέννηση»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη της Αναγέννησης Λιμεναρίων επί του Ορφέα έκανε ο προπονητής της ομάδας της Θάσου Τάσος Τσαπανίδης. Επίσης αναφέρθηκε στην  ξέφρενη πορεία της ομάδας του με πολλές  συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη της Αναγέννησης Λιμεναρίων επί του Ορφέα;

Απάντηση:  Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ημασταν περισσότερο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια ενώ στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.  Στο Β` μέρος μέτρησε η ψυχή που έχει ο Γιάννης ο Αγγελίδης, ο οποίος δίνει πάρα πολλά σε αυτή την ομάδα. Επίσης όλα τα παιδιά.  Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ ψυχωμένοι και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Φαινόταν ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη.

Ερώτηση: Ηρθε η νίκη απέναντι σ` έναν αντίπαλο που πάντοτε κουβαλάει το μεγάλο όνομα.

Απάντηση:  Σίγουρα ο Ορφέας είναι πολύ μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, μέσα στο νομό Καβάλας.  Έχω περάσει από αυτή την ομάδα.  Νομίζω πάντως ότι το ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, δεν είναι για πρωταθλητισμό. Προς θεού δε θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά.   Φυσιολογικά βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση.

Ερώτηση: Μετά το κακό ξεκίνημα η Αναγέννηση στις τελευταίες αγωνιστικές έχει εξαιρετική πορεία. Που οφείλεται αυτό;

Απάντηση:  Το νησί έχει κάποια προβλήματα στην τουριστική περίοδο. Στο πρώτο παιχνίδι μέσα στον Πλατανότοπο κάποια παιδιά δεν είχαν κάνει  καθόλου προετοιμασία. Παίξαμε με μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α` κατηγορία όπου μας βρήκανε εντελώς απροετοίμαστους.

Το δικό μας το μυαλό ήταν ακόμη στον τουρισμό. Σιγά- σιγά βρήκαμε τη δύναμη και πατήσαμε στα πόδια μας. Ηρθε η πρώτη νίκη με την Καρβάλη, η οποία μας έδωσε δύναμη και ψυχολογία. Κάναμε από εκεί και πέρα ένα σερί με 6 συνεχόμενες νίκες.  Η ομάδα έχει και περισσότερες δυνατότητες για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ερώτηση: Δικαιώνεται ο Τάσος Τσαπανίδης που η ομάδα έμεινε με το ίδιο ρόστερ από πέρσι και δεν ενισχύθηκε με μεταγραφές;

Απάντηση:  Εγώ  είχα δουλέψει  με αυτά τα παιδιά για 1 χρόνο και γνώριζα  τις δυνατότητες τους για την επόμενη κατηγορία.  Εκτός από 13 παίκτες τα υπόλοιπα παιδιά έρχονται από την Κ-17 του συλλόγου.   Δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πήρα την ευθύνη πάνω μου, ρισκάρισα και νομίζω ότι τώρα δικαιώνομαι για την επιλογή μου να συνεχίσουμε το ίδιο υλικό, το ίδιο ρόστερ.

Ερώτηση: Που μπορεί να φτάσει η Αναγέννηση αν συνεχίσει έτσι; 

Απάντηση:  Σίγουρα να σωθούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα, γιατί από πίσω έχουμε γύρω στα 7 παιδιά του 2002 και του 2003 τα οποία θέλουμε να τα βάλουμε στην ομάδα.

Τα επόμενα χρόνια η Αναγέννηση να έχει μια δυνατή ομάδα με παίκτες αποκλειστικά δικούς της.   Νομίζω ότι αυτό σιγά- σιγά το καταφέρνουμε.

Ερώτηση: Αν η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις θα έχει μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη η Αναγέννηση με σκοπό το κάτι παραπάνω;

Απάντηση:  Κάποιος τους πέρασε από το μυαλό να δούμε το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι πρέπει να προσγειωθούμε. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για την άλλη κατηγορία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε να κάνουμε δυο- τρεις προσθήκες.   Δεν θα το επιχειρήσουμε αυτό. Θα πάμε σύμφωνα με το πρόγραμμα που βάλαμε στην αρχή του καλοκαιριού.

Ερώτηση:  Η διοίκηση φαίνεται να είναι «ζεστή» με την ομάδα.

Απάντηση:  Μόνο το γήπεδο που βλέπεται τα λέει όλα. Εχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του νομού.    Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δίνουν πολλά στην ομάδα.   Δουλεύουν πάρα πολύ.  Είναι όλοι τους κοντά στην ομάδα. Επίσης και ο κόσμος αν και με τον Ορφέας δεν είχε πολλούς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν αυτή την εποχή με τις ελιές. Σιγά- σιγά ο κόσμος  ανταποκρίνεται. Βοηθάει οικονομικά και ηθικά την ομάδα.

Ερώτηση: Τι μπορούμε να πούμε για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος; Υπάρχει φαβορί για την άνοδο;

Απάντηση:   Νομίζω ότι η Πέρνη αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά όχι με εύκολο τρόπο. Θα δυσκολευτεί. Είδατε ότι στραβοπάτησε μέσα στην Καρβάλη.  Θα υπάρχουν απώλειες και στη συνέχεια, όχι μόνο η Πέρνη αλλά και οι άλλες ομάδες. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ  δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος.  Στα τελευταία χρόνια φέτος η ΑΕΚ έχει κάνει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα.   Ο Βύρων επίσης έχει καλό ρόστερ αλλά ακόμη δεν έχει βρει μια ομοιογένεια για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις.   Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και δε θα έχει καμία ομάδα που θα κάνει τη διαφορά όπως παλαιότερα ο Νέστος και πέρις ο Αετός Ορφανού.

 

Διαβάστε επίσης