• 17 Φεβρουαρίου 2020,

Τελειώνουν οι προστατευτικές μάσκες στα Φαρμακεία της Καβάλας – Πανικός χωρίς λόγο !

 Τελειώνουν οι προστατευτικές μάσκες στα Φαρμακεία της Καβάλας – Πανικός χωρίς λόγο !

Σύμφωνα με μία έρευνα της εφημερίδας μας, στα Φαρμακεία της πόλης τις προηγούμενες ημέρες με εκπληξη διαπιστώσαμε ότι οι χειρουργικές – προστατευτικές μάσκες τελειώνουν από τα ράφια γιατί οι Καβαλιώτες φαίνεται ότι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον κοροναϊό.

Και μην νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα Φαρμακεία της πόλη μας.

Σε όλη την Ελλάδα οι χειρουργικές μάσκες έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν ο κοροναϊός θα περάσει τα σύνορα της χώρα μας.

Νομίζω ότι αυτές οι αντιδράσεις , χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από επιδημία του συγκεκριμένου ιού, είναι κομματάκι υπερβολικές αφού στην Ελλάδα δεν έχουμε ,ακόμα , ούτε ένα κρούσμα και σίγουρα υπάρχουν μέτρα αντιμετωπίσης από τον κρατικό μηχανισμό και το υπουργείο Υγείας  αν αυτό εμφανιστεί που δεν θα επιτρέψουν την χώρα να γίνει Γουχάν.

Καλό είναι να προνοούμε αλλά με μέτρο ρε παιδιά.

Σίγουρα τα παιδιά των φρονίμων πριν πεινάσουν μαγειρεύουν αλλά εμείς νομίζω ότι το παρακάναμε.

Σίγουρα χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο σχολαστικοί με την ατομική μας καθαριότητα αλλά όχι να τρέχουμε στα φαρμακεία και να αγοράζουμε τις μάσκες με τις κούτες.

Σε λίγο δεν θα υπάρχουν και για αυτούς που τις χρειάζονται πραγματικά.

 

Μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο που η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή έρχεται το πρώτο 16άρι που θα στείλει και το πρώτο ανοιξιάτικο μήνυμα.

Ο καιρός αλλάζει η μέρα μεγαλώνει και τίποτα δεν μας σταματά.

 

Το ΜΕΓΚΑ του Μαρινάκη ετοιμάζεται και έρχεται με πολύ δυνατό πρόγραμμα και πολύ δυνατά ονόματα.

Μεταξύ αυτών που ακούγονται και του Αντώνη Ρέμου που θα έχει την δική του μουσική εκπομπή αλλά και της Ελένης Μενεγάκη που αφήνει τον ALPHA για χάρη του ΜΕΓΚΑ.

Ο Μαρινάκης φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να τινάξει την μπάγκα στον αέρα.

Το μόνο που δεν έκανε είναι να πάρει το καθημερινό σήριαλ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” από τον Αντ1 που σκίζει έχει μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον και θα συνεχιστεί σίγουρα και τη νέα χρονιά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης