• 16 Μαΐου 2024,

Τελικά η εθελοντική αιμοδοσία έγινε κανονικά στη Δ. Καπναποθήκη

 Τελικά η εθελοντική αιμοδοσία έγινε κανονικά στη Δ. Καπναποθήκη

Η Πρωινή ανέφερε χθες το πρωί ότι η έκτακτη και επείγουσα λόγω κορωνοϊού εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της πόλης αναβλήθηκε. Ήταν λάθος πληροφορία, στηριγμένη ωστόσο σε δύο διαφορετικές και απόλυτα έγκυρες πηγές.

Προφανώς και οι δύο άνδρες δεν είχαν καλή ενημέρωση επηρεάζοντας και αυτή της Πρωϊνής. Οι κυρίες Αντωνίου και Ιατρού, οι οποίες εργάστηκαν και εθελοντικά ώστε ο χώρος της Δ. Καπναποθήκης να προετοιμαστεί, ήταν στο σημείο από νωρίς το πρωί. Μέχρι και μπαλόνια μπήκαν έξω από το κτίριο για να τραβούν την προσοχή των περαστικών.

Κοντά τους ο εξοπλισμός και το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Το διαδικαστικό αυτό θέμα ξεπεράστηκε σχετικά γρήγορα κι έτσι ως χθες το μεσημέρι είχαν προσέλθει για να δώσουν αίμα περίπου 20 άτομα.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα επαναληφθεί αύριο στον ίδιο χώρο ενώ σήμερα θα γίνει στο αγροτικό ιατρείο των Λιμεναρίων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλο πρόγραμμα εθελοντικών αιμοδοσιών το προσεχές διάστημα. Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο Δήμαρχος, ο οποίος πέρασε από το σημείο για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης