Tελικά ο μόνος που την πλήρωσε ήταν ο Ζαγοράκης …

 Tελικά ο μόνος που την πλήρωσε  ήταν ο Ζαγοράκης …

Μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αφού διαπίστωσε πολυϊδιοκτησία, της ακριτικής ομάδας αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει.

Ούτε ο ΠΑΟΚ θα πέσει , ούτε η Ξάνθη , ούτε η κυβέρνηση   η οποία όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος της δεν εκβιάζεται (πως , πως …) από κανέναν.

Ο μόνος που φαίνεται ότι “θα πληρώσει την νύφη” θα είναι ο Ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης ο οποίος με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν ανήκει πλέον στην ομάδα των ευρωβουλευτών της.

Αυτή η υπόθεση χρειαζόταν ένα θύμα και το βρήκανε στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη που απείλησε με παραίτηση αν υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ.

Τελικά το παραιτήσανε και σώσανε τον ΠΑΟΚ όπως και την Ξάνθη.

‘Ηταν ένας ακόμα ελιγμός ελληνικής κυβέρνησης που αδυνατεί να εφαρμόσει τους νόμους.

Αν εφαρμοζόταν οι νόμοι εδώ και χρόνια και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε για άλλου είδους αδικήματα να αγωνίζονται σε άλλες κατηγορίες.

Όπως την γλυτώσανε και αυτοί τότε έτσι και θα την γλυτώσει τώρα  ο ΠΑΟΚ.

Αυτού του είδους οι ελιγμοί είναι στο dna του πολιτικού μας συστήματος.

Κρίμα μόνο για τον Ζαγοράκη που ξαφνικά βρέθηκε εκτεθειμένος.

 

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε λίγα μόνο 24ωρα από την συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράϊαν οι ειδικοί φαίνεται να είναι πιο κοντά στο ανθρώπινο λάθος ή την μηχανική βλάβη αφού μία ομίχλη δεν είναι ικανή από μόνη της να ρίξει ένα ελικόπτερο.

Τα ελικόπτερα έχουν όργανα και μπορούν και πετάνε ακόα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Κάτι άλλο – πιστεύουν- ότι θα πρέπει να συνέβη για να έχασε ο πιλότος τον έλεγχο του ελικοπτέρου και να είχαμε αυτή την κατάληξη.

Το θέμα είναι ότι τα ελικόπτερα δεν προβλέπεται να έχουν μαύρα κουτιά και αυτό φαίνεται ότι κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο.

 

Στην Γερμανία που είχαμε το πρώτο κρούσμα Κοροναϊού εξαφανίστηκαν οι μάσκες οι προστατευτικές που φοράμε στο πρόσωπο.

Όσοι προλάβανε πήρανε.

Οι επόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικά 24ωρα μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό των Φαρμακείων.

 

O ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης που διαφημίζει αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση το μουρονέλαιο Mollers για μακροζωία έφυγε από την ζωή σε ηλικία περίπου 75 ετών.

Τα λεγόμενα παιχνίδια της μοίρας ….

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης