Τέλος ο διάλογος- ΒΦΛ και λοιπές εταιρίες δεν εμφανίστηκαν στο Υπουργείο Εργασίας

 Τέλος ο διάλογος- ΒΦΛ και λοιπές εταιρίες δεν εμφανίστηκαν στο Υπουργείο Εργασίας

Τόσο η ΒΦΛ όσο και οι νέες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο εργοστάσιο δεν εμφανίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας στην Τριμερή συνάντηση. Η σκόπιμη απουσία μετά δικαιολογιών και προφάσεων σημαίνει το τέλος του διαλόγου τόσο με το Υπουργείο, κυρίως με τους δικαιωμένους από το δικαστήριο εργαζόμενους. Οι οποίοι στην ιστοσελίδα τους χθες το απόγευμα ανέφεραν χαρακτηριστικά:

« Μετά και το τελευταίο αυτό «ναυάγιο» για εξεύρεση κάποιας οριστικής, συνολικής λύσης μέσω πολιτικής παρέμβασης, το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΒΦΛ προχωράει δια της «οδού» που ορίζει ο νόμος». Νωρίτερα χθες το πρωί το σωματείο ζήτησε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επισκέπτεται αύριο την Καβάλα. Δόθηκε προφορική υπόσχεση (λέγεται ότι αυτό έγινε από τον Ν. Παναγιωτόπουλο) ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο το απόγευμα. Σήμερα είναι πιθανό να επισκεφθεί για λίγη ώρα την Καβάλα η Υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου. Οι απολυμένοι θα επιδιώξουν να την συναντήσουν.

«Συνεχίζουν να παρανομούν, αγνοώντας τη σύσκεψη που συγκάλεσε το Υπουργείο Εργασίας», δήλωσε στο «Κόκκινο Καβάλας» ο κ. Νεφελούδης, τονίζοντας ότι, πλέον, μετά τις καταγγελίες και τις δικαστικές αποφάσεις, η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

 

Διαβάστε επίσης