Τέλος του μήνα προσυνεδριακός διάλογος για το ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

 Τέλος του μήνα προσυνεδριακός διάλογος για το ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας- στην πολυκατοικία του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι- υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες πανό, με το οποίο η οργάνωση ζήτα χαμηλές και λογικές τιμές στο δημόσιο αγαθό.

Αναφέρεται συγκεκριμένα και το νερό και το ρεύμα. Με αυτήν την αφορμή ο γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης ζήτησε η κυβέρνηση να πάρει πιο συγκεκριμένα μέτρα ώστε το ρεύμα να πληρώνεται σε λογικά πόσα και από τους πολίτες και από τις επιχειρήσεις. Κατά τον κ. Μορφίδη η κυβέρνηση ότι έκανε έως τώρα δεν είχε αποτέλεσμα. Ειδικά στις επιχειρήσεις. Ενώ για τα νοικοκυριά- τόνισε- το όφελος είναι από μικρό έως ασήμαντο.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής ζητά να μειωθεί ο ΦΠΑ και η φορολογία γενικότερα ώστε το ρεύμα να προσφέρεται σε τιμή λογική και να μην επηρεάζεται από τις αυξήσεις που προκαλεί η ενεργειακή κρίση. Αυτό, είπε στην εφημερίδα μας, έκαναν ήδη πολλές άλλες κυβερνήσεις κατά οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά με το συνέδριο του κόμματος τον Απρίλιο και τον προ συνεδριακό διάλογο ο κ. Μορφίδης είπε:

«Επιτέλους ετοιμαζόμαστε για το συνέδριο του κόμματος για το οποίο έχουμε οριστική ημερομηνία τον μήνα Απρίλιο. Θα προηγηθεί προσυνεδριακός διάλογος που καταλαβαίνετε ότι θα γίνει και στην Καβάλα. Από το τέλος Φεβρουαρίου και μετά. Ο διάλογος αυτός θα έχει δύο μορφές.

Μία εσωκομματική διαδικασία που θα απευθύνεται στις οργανώσεις και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο το νομό και μία μορφή εκδηλώσεων. Οι οποίες θα απευθυνθούν σε όλη την τοπική κοινωνία. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα γίνει προσυνεδριακά στην Καβάλα θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Οτιδήποτε προγραμματιστεί και γίνει θα γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού».

Διαβάστε επίσης