«Θα δείτε εκπτώσεις στην αγορά άνω του 50%»

 «Θα δείτε εκπτώσεις στην αγορά άνω του 50%»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και το σωματείο των Καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας  προετοιμάζονται για το κοινό πρόγραμμα δράσης που θα αναπτύξουν στο κέντρο της πόλης την προσεχή Παρασκευή και το προσεχές Σάββατο. Συνεργάζονται πρώτη φορά μεταξύ τους αλλά αμέσως ανεβάζουν τον πήχη, θέλοντας να καθιερώσουν τις εκδηλώσεις και να τις πραγματοποιούν κάθε χρόνο τις ίδιες ημέρες.

Τις δύο τελευταίες εργάσιμες για την αγορά πριν από την Καθαρά Δευτέρα. Στοχεύουν στην τόνωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος αλλά και στην προσέλκυση όσο το δυνατό περισσότερων επισκεπτών. Ειδικότερα θέλουν να κρατήσουν στην Καβάλα επισκέπτες που θα διανυκτερεύσουν εκείνες τις ημέρες στην πόλη, αν και τελικό προορισμό θα έχουν την Ξάνθη για το καρναβάλι της.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης είπε στην Πρωινή τα εξής: «Οι μήνες Δεκέμβριος -Ιανουάριος και Φεβρουάριος όχι μόνο στην Καβάλα αλλά σε όλη την Ελλάδα ήταν το ίδιο κακοί μήνες για την αγορά. Με το σωματείο Καφεζυθοπωλών συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Εμείς ως έμποροι θα έχουμε στα καταστήματα μας ειδικές τιμές και προσφορές. Θα δείτε εκπτώσεις άνω του 50%. Κάποιες μάλιστα υπάρχουν ακόμη και σήμερα!  Το σωματείο των Καφεζυθοπωλών θα προσθέσει δικές του δράσεις αλλά και μουσικές εκδηλώσεις. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ευχάριστη εικόνα στον επισκέπτη της Καβάλας.

Η διαφήμιση των γεγονότων ξεκίνησε ήδη. Αφίσες και flyer ,ειδικά ενημερωτικά έντυπα, θα μοιραστούν σε όλα τα ξενοδοχεία μιας και στοχεύουμε σε αυτούς που θα είναι στην Καβάλα, όσους διανυκτερεύσουν στα ξενοδοχεία την Παρασκευή και το Σάββατο. Γίνεται ταυτόχρονα μία έντονη προβολή των γεγονότων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνεργασία μας με το σωματείο των Καφεζυθοπωλών είναι η αρχή. Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε και να καθιερώσουμε τις συγκεκριμένες δράσεις».

Καφέ, εστιατόρια και χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καβάλα άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις τους και την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι εκδηλώσεις ποικίλουν χρονικά. Κάποιες θα γίνουν βράδυ (οι περισσότερες) και κάποιες άλλες είτε το μεσημέρι της Παρασκευής, είτε του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης