• 4 Μαΐου 2024,

Άμεση έναρξη προετοιμασιών της επόμενης Αλφαβητοπαρέλασης

 Άμεση έναρξη προετοιμασιών της επόμενης Αλφαβητοπαρέλασης

Κουρασμένη αλλά φανερά ικανοποιημένη από την επιτυχία της Αλφαβητοπαρέλασης την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης ήταν -μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής-  η εκπρόσωπος της Art Attack Ζώη ζαχαριάδου.

H ομάδα Art Attack αποτελούμενη από πολλές συμπολίτισσες γυναίκες συνέδραμε τα μέγιστα στην επιτυχία του γεγονότος,  δουλεύοντας εθελοντικά για αυτό επί σειρά μηνών.

H είδηση είναι ότι εντός των ημερών η ομάδα θα ξανασυναντηθεί και σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων κηδεμόνων θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για το θέμα της Αλφαβητοπαρέλασης του 2021. Ο απολογισμός του κυριακάτικου γεγονότος είναι θετικός. Σχολιάζεται θετικά από τους καβαλιώτες, μικρούς και μεγάλους. Πολύχρωμη, με δυνατή μουσική η 15η Αλφαβητοπαρέλαση άρεσε γενικώς.

Οι διοργανωτές κάνουν το δικό τους απολογισμό και λένε (δια της κ. Ζαχαριάδη):

«Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Σας θυμίζω ότι η Αλφαβητοπαρέλαση άρχισε με 700 άτομα.

Στην πορεία αυτά αυξήθηκαν στα 1.200 και προχθές ήταν 2.000. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Ο κόσμος αγάπησε την Αλφαβητοπαρέλαση. Φέτος όλοι ήταν πιο χαρούμενοι. Χόρευαν περισσότερο.  Για την κάθε Αλφαβητοπαρελαση προηγούνται πολλά. Είναι περίπλοκη και δύσκολη η διαδικασία της προετοιμασίας της. Όσοι πάντως συμμετέχουν την θέλουν και χαίρονται τη συμμετοχή τους. Άμεσα θα κάνουμε την πρώτη συνάντηση για την επόμενη Αλφαβητοπαρελαση. Τα προτεινόμενα θέματα είναι πολλά και θα πρέπει να αποφασίσουμε για ένα από αυτά».

Οι διοργανωτές με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της φετινής παρέλασης ευχαριστούν:

Δήμο Καβάλας, Δημωφέλεια, Φιλαρμονική Δήμου Καβάλας, υπηρεσία Καθαριότητας, Δημοτική Αστυνομία, Τροχαία Καβάλας, Ιατρικό Σύλλογο, ΕΚΑΒ, Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας, όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων που συμμετείχαν. Ευχαριστούν επίσης τους ιδιώτες σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, σούπερ μάρκετ Γυαλίδη στη Νέα Καρβάλη, Θεόφιλος και ιδιωτικό ΚΤΕΟ Autovision. Στην φετινή Αλφαβητοπαρέλαση συμμετείχε η σχολή χορού από τη Χρυσούπολη Danza Di Vita που στήριξε το Make a wish Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης