Θα πληρώσει το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών

 Θα πληρώσει το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών

Πριν από μία περίπου εβδομάδα οι εργαζόμενες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, συμβασιούχοι εργαζόμενοι, που είναι απλήρωτοι, ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τους τρεις βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου, έκανε γνωστό ότι οι εργαζόμενοι όχι μόνο θα πληρωθουν, αλλά θα εξοφληθούν. Δηλαδή πριν τις γιορτές θα εισπράξουν όλα τα χρήματα που τους οφείλονται. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Ο κ. Παπαφιλίππου ανακοίνωσε την ευχάριστη εξέλιξη μιλώντας για λογαριασμό, όπως ήταν φανερό και των συναδέλφων του. Μετέφερε νέα που έχουν σχέση με το αρμόδιο υπουργείο και τα οποία όπως άφησε να εννοηθεί ανέκυψαν από τις επαφές που είχαν στην Αθήνα, τις προηγούμενες ημέρες.

Συμπληρωματικά ο κ. Παπαφιλίππου είπε, ότι σε συνεννόηση με το ίδιο υπουργείο υπάρχει κυβερνητική δέσμευση, από τον Ιανουάριο του 2017, το ίδιο προσωπικό να πληρώνεται στην ώρα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης